Kaldi Venlo

Eigenaar Kaldi Venlo

Kaldi Venlo


Kaldi Venlo is gespecialiseerd in de beleving rond koffie en thee in de breedste zin van het woord. Naast een keur aan koffie- en theesoorten hebben wij een uitgebreid assortiment aan originele zoetwaren, likeuren en siropen die bij koffie en thee passen. Met een koffie- of thee gerelateerd cadeau of cadeaupakket (kant-en-klaar of op maat) kan je prima voor de dag komen, voor elke gelegenheid. Een fraai aanbod aan verschillende koffiemachines maken onze winkel compleet.

 • Openingstijden
 • MAANDAGGesloten
 • DINSDAG10.00 - 18.00
 • WOENSDAG10.00 - 18.00
 • DONDERDAG10.00 - 18.00
 • VRIJDAG10.00 - 18.00
 • ZATERDAG10.00 - 18.00
 • ZONDAG*13.00 - 17.00
 • *op koopzondagen
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Venlo

Kom bij ons proeven!

Kaldi Venlo heeft het lekkerste “aangeklede” kopje koffie, de smaakvolste thee, overheerlijke warme chocolade en vele lekkernijen. Wij maken de mooiste koffiecreaties. Kaldi is een écht proeflokaal, bij ons kan je kiezen uit verschillende koffiebonen, zetwijzen en theeën.

Waar vind je ons?

Kaldi koffie en thee Venlo is gevestigd in de gezellige Klaasstraat waar de echte koffiegenieter zijn hart kan ophalen. Als het weer het toelaat is het ook mogelijk om lekker buiten in het zonnetje je koffiespecialiteit of theevariatie te nuttigen. En is er geen tijd om even zittend te genieten, dan is er KOFFIE-TO-GO!

Acties

Bij Kaldi Venlo zijn er altijd wel verschillende acties op volautomaten, halfautomaten, filterapparaten en cupsmachines van o.a. Jura, ECM, Siemens, Philips/Gaggia, Solis etc. Dit natuurlijk met professionele uitleg. Kom vooral even langs om te kijken wat wij je allemaal te bieden hebben.

Koopzondag

Elke eerste zondag van de maand ben je tussen 13.00 – 17.00 uur van harte welkom bij Kaldi Venlo!

Wat vind je bij Kaldi Venlo nog meer?

 • Je kunt bij ons terecht voor Lavazza-capsules  (9 smaken) en verschillende smaken Kaldi koffiepads.
 • Wij helpen je graag met het samenstellen van cadeautjes. Leuk voor verjaardagen, alle feestdagen of zomaar!
 • Natuurlijk hebben wij alles wat met koffie en thee te maken heeft, zoals: dubbelwandige glazen, melkopschuimers, waterkokers, bonenmalers, tea-makers (Solis), French-Press, espresso-potjes, etc.

Graag tot ziens in onze smaakvolle zaak in de Klaasstraat!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download de app voor je bezoek aan Kaldi Venlo en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Venlo en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden