True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI ZUTPHEN

 


Marja Peters is ondernemer in Zutphen. Zij nodigt je van harte uit om gezellig aan te komen!


Kaldi Zutphen

De winkel is gevestigd in een historisch pand in hartje Zutphen. Van binnen heeft de winkel de uitstraling van een gewelf, compleet met balkenplafond. In deze sfeer wordt koffie en thee drinken wel heel speciaal. Heeft u geen tijd om even rustig te zitten? Geen probleem, wij zorgen dat uw drankje ”TO GO” is!

Verder helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste koffiebonen. Heeft u geen volautomaat? Ook dat is geen probleem. Wij malen het voor u, in elk gewenste maling.


Koffie drinken in Zutphen

Eigenaar Marja Peters: ‘Dromen zijn mooi, maar het is nog mooier als ze uit mogen komen!’

Op mijn 16e ben ik begonnen als kapster, dit heb ik tot mijn 23e gedaan. Maar ik zag het niet zitten om dat tot mijn pensioen te gaan doen. Wat ik wel heel leuk vond en nog steeds vindt, is het persoonlijk contact met mensen.

Ik heb in totaal 25 jaar bij een bakker gewerkt, waarvan 20 jaar bij de bakker in Gorssel. Ik werd daar de Heintje Davids genoemd omdat ik elke keer weer terugkwam om daar te werken.

Eind vorig jaar zag ik voorbijkomen dat er een nieuwe ondernemer werd gezocht voor Kaldi Zutphen. En zo begon mijn droom werkelijkheid te worden! Per 1 augustus 2020 open ik vol trots de deuren, om daar iedereen van harte welkom te heetten.


Koffie en thee assortiment

Ik nodig je van harte uit om ons assortiment te komen bewonderen. Van koffie en thee tot aan alle producten om ze te kunnen zetten. Aangevuld met onderhoudsaccessoires, honing uit Zutphen, overheerlijke bonbons en nog veel meer!

Kortom kom gezellig een keer aan!

Lieve groet,

Marja Peters

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.