Kaldi Zwolle CNCPT

Een Kaldi kopje op een bijl

Kaldi Zwolle CNCPT


Cees Meekers bundelt zijn krachten samen met kappers en waxers in de CNCPT store in Zwolle, waar hij je laat genieten van de lekkerste koffies.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG10.00 - 18.00
  • WOENSDAG10.00 - 18.00
  • DONDERDAG10.00 - 21.00
  • VRIJDAG10.00 - 18.00
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Zwolle CNCPT

Kaldi wil je meenemen in de rijke wereld van koffie. Want bij Kaldi is koffie meer dan gebrande bonen of een blend. Koffie wordt persoonlijk gemaakt. Perfect passend bij je karakter, smaak en stijl. Bij Kaldi vind je dan ook een uniek horeca-retailconcept waarbij je meer dan 20 verschillende koffiesoorten kunt proeven maar ook thuis kunt bereiden met verschillende zetsystemen. Zo hebben wij 100% Arabica bonen, die een afgeronde smaak geven met een volle crema. Voor meer robuuste of juist zoete smaken hebben we ook een uitgebreid pallet aan mogelijkheden.

Aandacht voor kwaliteit én voor jou

Kwaliteit, gastvrijheid en aandacht voor jou staan centraal in de visie van Kaldi. Onze producten worden met grote zorg geselecteerd uit het beste aanbod op de wereldmarkt. De koffie wordt op ambachtelijke wijze gebrand en voor jou gezet. We voeren verschillende producten onder eigen merk, maar maken ook gebruik van een aantal leveranciers. Zo hebben we voor onze espressomachines gekozen voor grote A-merken, zoals Jura: ze zijn niet alleen stijlvol om te zien, maar ook erg duurzaam. Ze staan garant voor kwaliteit als het om koffie gaat.

Kappers, waxers en koffieliefhebbers bundelen krachten samen

We zien dat men steeds meer behoefte heeft aan kwaliteitskoffie, en je er niet meer vanaf komt met ‘een simpel bakkie’. Het gevoel moet kloppen. Kaldi heeft jarenlange ervaring in het produceren, bereiden en serveren van de lekkerste koffies en bundelt haar krachten samen met kappers en waxers in de CNCPT store in Zwolle. De professionele uitstraling van de verschillende concepten versterkt elkaar en houdt kwaliteit daarmee hoog in het vaandel. De CNCPT store is gericht op jou als uniek persoon en daar sluit de missie van Kaldi nauwgezet bij aan.

Koopzondagen

Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Zwolle, m.u.v. de zomermaanden.

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan de CNCPT store te Zwolle en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij de CNCPT store te Zwolle en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden