True

Gratis verzending vanaf €75,- | Voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI MAASTRICHT - ACHTER HET VLEESHUIS

 


Bram Meulders adviseert je in Maastricht graag over de producten in zijn winkel!

Clarico-Full Image

Koffie Maastricht - Achter Het Vleeshuis

Achter Het Vleeshuis 25 in Maastricht is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee. Wij informeren je graag over espressomachines. Ook kun je proeven hoe de koffie smaakt die uit onze machines komt.

 

Koffie over de hele wereld

Bram Meulders biedt in deze zaak maar liefst 17 soorten koffie aan. Hij is een liefhebber van Italië, Italiaanse koffiesoorten en auto’s.

Laat je meevoeren door de smaakervaring van Kaldi koffie en thee uit de hele wereld. Ga lekker zitten, lees een krantje of sluit je laptop aan. Bij ons staat een relaxte sfeer voorop. Ook kun je een lekker kopje koffie of thee to go bij ons meenemen.

 

Mocht je een bedrijf hebben, dan kun je ook bij ons terecht voor een full-service koffieautomaat met bijbehorende koffiebonen.

 

Workshops

Wil jij heerlijke koffie proeven op een professionele manier? Dat kan! Kaldi Maastricht – Aachter het vleeshuis geeft workshops in het proeven van koffie. Maak een afspraak via: maastricht.ahv@kaldi.nl

 

Espressomachine bij Kaldi Maastricht – Achter Het Vleeshuis

De lekkerste kopjes koffie maak je gemakkelijk zelf met een van onze volautomatische espressomachines. Wij voeren Jura als hoofdmerk voor het thuis genieten van heerlijke bonenkoffie.

Volautomatisch koffiespecialiteiten bereiden doet u met één druk op de knop met de machines van Jura. Loop eens binnen voor een goed en vrijblijvend advies. U kunt altijd gebruik maken van onze koffie-actie, check deze link!


Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.