True

  • ✔️ Gratis verzending in Nederland vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen! 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

Koffieautomaat zakelijk

Koffieautomaat zakelijk

In onze koffiecultuur is een goede kop koffie op kantoor onmisbaar. De werkdag start zoveel fijner met een goede kop koffie. En dat is dus niet de slappe bak met kartonsmaak, waar kantoorkoffie vaak om bekend staat.

Oploskoffie in je zakelijke koffieautomaat

Kaldi for the officeHeel makkelijk en je koffie is snel klaar. Handig als de zakelijke koffiemachine veel kopjes kofie moet kunnen bereiden. Maar… erg lekker is het niet. De meeste kantoren hebben inmiddels de machines met oploskoffie vervangen door machines waarin de bonen versgemalen worden. Waarom dat lekkerder is? Daar komen we zo op terug.

Capsulekoffie in je zakelijke koffieautomaat

Het mooie van een koffiemachine waar je capsules in kunt doen, is dat iedereen zijn of haar eigen koffiesmaak kan kiezen. Met andere soorten zakelijke koffiemachines kan dat niet zo eenvoudig. Ook zijn de capsules eenvoudig in gebruik en is een capsulemachine eenvoudig in gebruik. De kwaliteit is doorgaans prima. Een belangrijk nadeel van capsules is echter dat ze relatief belastend zijn voor het milieu. De meeste bedrijven maken om die reden een andere keuze.

Bonenmachine als volautomatische zakelijke koffieautomaat

De meeste grote bedrijven kiezen voor een volautomatische koffieautomaat. Deze zijn vaak geschikt voor het bereiden van grote aantallen kopjes koffie. Snelheid mag echter niet leidend zijn, want dit leidt soms tot lagere kwaliteit koffie. Als de koffie grof gemalen is, loopt de koffie sneller door. De koffie wordt hierdoor snel te slap en te zuur van smaak. Het is dus van belang dat degene die de koffieautomaat instelt niet onder druk wordt gezet om de snelheid zo hoog mogelijk te laten zijn. De capaciteit van een automaat kun je beter verhogen door een automaat aan te schaffen die meerdere kopjes tegelijk kan bereiden of door te kiezen voor meerdere machines. Het mooie van de laatste optie, is dat je in elke machine verschillende bonen doet, zodat er iets te kiezen valt.

Pistonmachine als zakelijke koffieautomaat

Als kleinere organisatie zou je kunnen kiezen voor een pistonmachine. Als een echte barista maak je dan je eigen koffie. Je stelt de machine zelf in, maalt de koffie zelf, tampt de koffie (aandrukken), en laat hem dan doorlopen. En je kunt ook nog handmatig je eigen melk opschuimen. Wel behoorlijk bewerkelijk en het vergt de nodige vaardigheden van medewerkers. Maar als de affiniteit er is, zeker een interessante optie!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffieautomaten in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met een koffie-expert van Kaldi koffie en thee

Maak een afsrpaak

Clarico-Offer style 5

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.