True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Zakelijke koffiemachine

Zakelijke koffiemachine

Kaldi for the officeDe smaak van koffie is een veelbesproken onderwerp op de werkvloer. Genoeg reden dus om goed na te denken over hoe je zorgt voor lekkere koffie. Een randvoorwaarde om een goede sfeer te creëren op de werkvloer en basis voor een goede relatie met je klanten.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zakelijke koffiemachine? Het is goed om van tevoren goed na te denken over wat je nodig hebt in jouw bedrijf en aan welke vereisten dit moet voldoen.

Koffiemachine op de zaak: hoe groot is jouw bedrijf?

Afhankelijk van de omvang van je bedrijf, maak je een passende keuze qua koffiemachine. In kleinere organisaties kun je qua capaciteit prima voldoen met een filterapparaat of een koffieapparaat met cups. De vraag is echter of je hiermee de lekkere koffies kunt maken die je wilt. Zijn er in jouw organisatie vaak grote groepen, voor bijvoorbeeld trainingen en vergaderingen? Dan moet jouw zakelijke koffiemachine ook dit soort piekmomenten goed aankunnen. Al dit soort factoren hebben dus invloed op de keuze qua zakelijke koffiemachine en hiervan zijn bijvoorbeeld de gewenste capaciteit en snelheid van je koffiemachine afhankelijk.

Koffiemachine op kantoor: welke features heb je nodig?

Zonde als je machine cappuccino en latte kan bereiden als niemand dat gaat drinken. Maar voor de meeste bedrijven zijn deze opties wel een must. Afhankelijk van de capaciteit moet je machine ook aangesloten worden op het waternet, zodat je niet steeds het water hoeft bij te vullen. Wellicht heb je kokend water uit de kraan of gebruik je liever een waterkoker. Of moet er toch ook heet water uit je koffiemachine komen? En zo zijn er nog veel meer punten waarop verschillende zakelijke koffiemachines zich onderscheiden. Laat je dus vooraf goed informeren over de verschillende mogelijkheden. Met al 20 jaar ervaring helpen wij je daar graag mee.

De lekkerste koffie uit jouw zakelijke koffiemachine

Afhankelijk van jouw machine gebruik je gemalen koffie, cups of verse bonen. Het voordeel van versgebrande koffiebonen, is dat ze langer versheid behouden dan gemalen koffie. Zodra koffie in aanraking komt met zuurstof, gaat de kwaliteit hard achteruit. Bij gemalen koffie gaat dit proces aanzienlijk sneller dan bij hele koffiebonen. Het is dus zeker te overwegen voor goede kwaliteit koffiebonen te kiezen.


Kaldi heeft antwoord op al jouw vragen over koffieautomaten voor jouw bedrijf:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffieautomaten in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met een koffie-expert van Kaldi koffie en thee

Maak een afsrpaak

Clarico-Offer style 5

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.