FRANCHISENEMER GEZOCHT

FRANCHISENEMER WORDEN? KALDI IS OP ZOEK NAAR ECHTE ONDERNEMERS

 

INFORMATIEPAKKET AANVRAGEN

Franchisenemer gezocht

30 Vestigingen

Bewezen franchise formule

Uniek franchise concept

Al 18 jaar succes

Start je eigen Kaldi koffie vestiging

Kaldi is op zoek naar franchisenemers met ondernemerschap die passen bij de Kaldi franchise formule. Heb jij de kwaliteiten en ben je enthousiast?

Kaldi franchise

FranchisenemersOndernemen begint met een droom. Wie heeft er niet ooit een keer gedroomd over een eigen bedrijf? Innoveren, creëren en zelf je koers bepalen. En wat nou als je daar ook nog eens hulp bij krijgt? Dat is het geval als je kiest voor Kaldi franchise.

“Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers.”

Concreet houdt dit in dat je gaat ondernemen binnen een bestaand bedrijf en je waar nodig hulp krijgt in het ondernemerschap. Bij franchise wordt er dus voor gekozen om te ondernemen onder een al bestaand merk, zoals Etos, Subway, Bagels & Beans of de Albert Heijn. Het voordeel hiervan is, is dat je meelift op de bestaande naamsbekendheid en de reeds behaalde successen binnen de franchiseformule. De ondernemer is baas van de winkel en mag tot op zekere hoogte zelf beslissingen nemen. Enkele zaken zijn vooraf echter vastgelegd. Van het beeldmerk of de slogan tot in sommige gevallen zelfs 99% van de strategische keuzes. Deze kunnen per franchiseformule enorm verschillen, maar over het algemeen vaart franchise wel bij uniformiteit, dus een gelijkwaardige uitstraling naar buiten toe. Er zijn hele stukken geschreven over de verschillen in franchise, zo heb je bijvoorbeeld hard franchise (vaste regelgeving), soft franchise (franchisenemer is behoorlijk vrij) en alles ertussenin. Wat Kaldi betreft ligt het er een beetje tussenin.

Als Kaldi franchise nemer sta je achter het merk en de producten. Je bent trots om Kaldi koffie, Kaldi thee en andere producten te verkopen in jouw eigen speciaalzaak. Naast het koffie franchise winkel concept speelt Kaldi ook in op koffie op locatie. Met de Kaldi Mobiel franchise formule voorziet Kaldi in de vraag naar een goede kop koffie en thee op locatie. Dit mobiele koffiebar franchise concept bestaat sinds 2010 en er zijn inmiddels 10 mobiele koffiebars op franchisebasis aan het werk in Nederland. Benieuwd of franchise iets voor jou is?

Meer informatie over franchiseformules

Franchise starten

Je bent er klaar voor. Je wilt eigen baas worden. Je kunt alles vanaf het begin helemaal zelf doen. Maar waarom zou je niet op een rijdende trein stappen en een franchise starten?

Franchise horeca

Je fantaseert over een eigen horecabedrijf. Misschien wil je een restaurant starten, een brasserie beginnen of je eigen koffiebar?

Welke franchise past bij jou?

Als je een franchise onderneming wilt starten, heb je tal van mogelijkheden. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 800 franchisegevers! Hoe kies je bij welke franchise formule je je aansluit en waar ga je je vestigen?

Stappenplan: hoe maak je de juiste keuze?

Als je de stap wilt gaan zetten om deze droom na te jagen, doorloop je verschillende fases om daar uiteindelijk een succes van te maken. Die droom begint bij jezelf, als ondernemer. Je kunt er dan voor kiezen om zelf een bedrijf op te starten of een franchise, waarin je mee kunt liften op de vele voordelen die franchise biedt. Heb jij interesse in ondernemen binnen de Kaldi franchiseformule? Wij geven je graag een aantal tips om de juiste keuze te maken.

Vraag kosteloos een informatiepakket aan

Meer informatie over de Kaldi franchise formule?

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden