Kaldi Maastricht Achter Het Vleeshuis opent als 2e vestiging in Maastricht

Kaldi Maastricht Achter Het Vleeshuis opent als 2e vestiging in Maastricht
maart 6, 2019 Kaldi

In hartje centrum Maastricht, aan Achter het Vleeshuis 25, kun je vanaf 17 maart terecht bij een nieuwe sfeervolle Kaldi-winkel. Eigenaar Bram Meulders (37) neemt je graag mee in de wereld van koffie en thee. Bram: “Als groot liefhebber van koffie en kwaliteit zie ik er naar uit hier de lekkerste koffie te gaan schenken en mensen te adviseren over de mooiste machines en accessoires.”

Warmte en diepgang

Bram werkte voorheen in het bank- en verzekeringswezen. Hij merkte dat hij het als relatiemanager fijn vond om warmte en diepgang in het contact met zijn klanten te brengen. Graag brengt hij dezelfde warmte en aandacht in zijn koffiewinkel, vanaf nu vergezeld door zijn heerlijke koffie en versnaperingen. Hij kwam met Kaldi in aanraking door Michel Pijpers, die de andere Kaldi Winkel in Wijck runt. In deze koffiespeciaalzaak kocht hij al sinds jaar en dag Lavazza koffiecups voor thuis.

Alleen uitzonderlijk lekkere koffie

Bram vindt het belangrijkste in zijn ondernemerschap om alléén uitzonderlijk lekkere koffie aan te bieden. Uiteraard heeft Kaldi koffies met duurzame herkomst in het assortiment. Voor een goede espressomachine bent u er ook op het juiste adres. Met de start van zijn Kaldi-vestiging wil Bram de straathoek van het Minckelersstraatje en Achter het Vleeshuis in Maastricht nieuw leven inblazen.

Uitnodiging opening 17 maart

Op zondagmiddag 17 maart ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom om de nieuwe Kaldi-vestiging te bewonderen. Voor alle bezoekers geldt dat deze middag het tweede kopje koffie gratis wordt aangeboden.

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden