Koffie kopen?

Online koffie bestellen in de Kaldi webshop.

Waar moet je op letten bij het kopen van koffie?koffie kopen

De koffiewereld wordt alsmaar groter en vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Er zijn ontzettend veel verschillende smaken, maar ook verschillende manieren om koffie te zetten. Hiervoor moeten de bonen dan weer op verschillende manieren gemalen worden. Al met al een hele zoektocht. Welke koffie moet je kiezen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren? En wat is nou echt goede koffie?

Uiteraard kunnen we je hier geen eenduidig antwoord op geven omdat het grootste gedeelte van dit antwoord zeer subjectief is. Er zijn echter wel een aantal (kwaliteits)eisen die je ervan verzekeren dat je een lekkere koffie te pakken hebt. Kijk bijvoorbeeld naar het land van herkomst en de koffieplantsoort. Daarnaast is het belangrijk dat je de koffie op de juiste manier gemalen hebt en/of de koffie(bonen) past bij de zetwijze, de manier waarop jij je koffie bereidt. De gemalen koffie, passend bij de juiste zetwijze, kan namelijk door de fijnheid van de korrel heel andere smaaktonen naar voren laten komen. En zo is de cirkel weer rond. Want welke koffie je moet kiezen hangt af van de kwaliteit en jouw onlosmakelijk verbonden smaakvoorkeur en bepaalde ervaringen en emoties die je hieraan gekoppeld hebt.

 

De wereld van Kaldi koffie & thee

Waar komt de lekkerste koffie vandaan? Klik op de koffieboon in onderstaande wereldkaart voor meer informatie over de Kaldi koffie uit dit specifieke land!

Lees hier de antwoorden op alle vragen over koffie:

 

 

 

 

koffie webshop

 

Koffie kopen in de Kaldi webshop

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden