Koffie zakelijk inkopen

Koffie zakelijk inkopen
december 18, 2019 Kaldi

Kaldi koffie verkopen aan jouw klanten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Wil je koffie verkopen in jouw bedrijf? Zorg dan dat jouw bonen passen bij de kwaliteit die je wilt uitstralen. Kaldi biedt kwaliteitskoffiebonen, met een brede variatie aan smaken. Zo is er voor elke koffieliefhebber een koffiesmaak die bij hem of haar past.

Met Kaldi koffiebonen kies je voor ambacht, kwaliteit en duurzaamheid

Al 20 jaar levert Kaldi de hoogste kwaliteit groothandel koffiebonen aan diverse bedrijven. Je wilt dat klanten enthousiast zijn over jouw koffie. Kwaliteit kost misschien iets meer, maar zorgt voor tevreden en terugkerende klanten. Heerlijke koffie zorgt ervoor dat klanten terugkomen en anderen over jouw zaak vertellen.

Kies de beste zakelijke koffiebonen die je kunt vinden

Kaldi koffiebonen worden speciaal geselecteerd en ambachtelijk gebrand. Deze bonen hebben de meest gunstige eigenschappen. Onze koffiebonen zijn consistent van vorm en grootte, waardoor de koffie gelijkmatig brandt. Dit komt het aroma van de koffie ten goede.

Gecertificeerde zakelijke Koffiebonen

Kaldi koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Met de aankoop van deze koffie ondersteun je een betere levenskwaliteit voor boeren en hun gemeenschappen én draag je bij aan een beter behoud van de natuur.

Biologische en Fairtrade koffiebonen

Wellicht vind je het belangrijk dat de koffiebonen die je verkoopt biologisch en Fairtrade zijn. Nature’s Child Organic is een koffiesmaak waarin deze eigenschappen worden verenigd. En niet onbelangrijk; de koffie is ook nog eens goed van smaak. Nature’s Child Organic heeft een volle body, met de smaak van pure chocolade, geroosterde pinda’s en tonen van citrus en gedroogd fruit.

Ook suiker, siropen en thee

Bij Kaldi kun je ook terecht voor de inkoop van onder andere suikerzakjes, lekkere siropen voor in de koffie en meer dan 40 verschillende theesmaken.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden