Kaldi Alkmaar

Een Kaldi kopje op een bijl

Kaldi Alkmaar


Patrick van den Berghe leidt je graag rond in de wereld van koffie, thee, zetsystemen en lekkers dat daarbij past! Kom gezellig langs voor een kopje en een praatje.

  • Openingstijden
  • Workshops
  • MAANDAG13.00 - 17.30
  • DINSDAG09.00 - 17.30
  • WOENSDAG09.00 - 17.30
  • DONDERDAG09.00 - 17.30
  • VRIJDAG09.00 - 17.30
  • ZATERDAG09.00 - 17.00
  • ZONDAG*12.00 - 17.00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Alkmaar

Wij bezorgen kosteloos aan huis; neem contact met ons op om je bestelling door te geven.

Ook kun je nog steeds bij ons terecht voor koffie to go!

 

Op de Marktstraat 13 in Alkmaar loop je binnen in een sfeervolle Kaldi-winkel met industrieel interieur met oranje en bruine tinten. Patrick van den Berghe en zijn medewerkers nemen je graag mee in de wereld van koffie en thee. Patrick: “Ik ben er écht van overtuigd dat wij de lekkerste koffie in Alkmaar hebben. Dat hoor ik ook terug, zowel van onze vaste bezoekers als van de vele toeristen die we hier ontmoeten.”

Patrick vindt passie erg belangrijk. “Ik wil de beste service bieden en dat merk je ook bij ons in de zaak. Ik zorg dat de service op heel hoog niveau is. De sfeer in onze winkel is  heel goed. Door onze ervaring en passie kunnen wij je informeren over alles wat koffie en thee betreft. Je kunt gezellig bij ons zitten, wat eten en drinken. Maar wij verkopen ook alles wat je nodig hebt om thuis het perfecte kopje koffie of thee te maken.”

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie; wij geven je een ware smaakervaring.

Jura dealer

Kaldi Alkmaar is premium Jura dealer. Wij demonstreren je graag de mogelijkheden van de verschillende Jura machines, zodat jij ook thuis topkwaliteit koffie kunt zetten.

Barista Workshop

De fijne kneepjes van het baristavak leren? Dat kan bij Kaldi Alkmaar. Meld je aan voor een barista workshop met basis latte art technieken.

Kijk rechts voor de beschikbare data of neem contact met ons op. Lees hier wat een baristaworkshop bij Kaldi inhoudt:

Barista workshops

Zondagsopening

We zijn elke zondag geopend.

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden