Kaldi Arnhem

Kaldi Arnhem


Marlon Jongman is het gezicht van de vestiging in Arnhem. Hij helpt je graag op weg met kundig advies over bijvoorbeeld espressomachines.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.30 - 17.30
  • WOENSDAG09.30 - 17.30
  • DONDERDAG09.30 - 17.30
  • VRIJDAG09.30 - 17.30
  • ZATERDAG09.30 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Arnhem

Beleef, proef, ontdek en geniet van heerlijke koffie of thee bij Kaldi Arnhem.
Kaldi Arnhem is gevestigd in een historisch pand aan de Weverstraat 13b en wordt met veel enthousiasme gerund door Ronald Israel.

Graag wil ik je kennis laten maken met de lekkere koffie en thee van Kaldi. Wat is er nu fijner dan een lekker kopje koffie of thee thuis of op het werk?

Naast topkwaliteit koffie en thee bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan koffiemachines zoals Jura, ECM, Quickmill, Solis, Gaggia, Ascaso en Moccamaster. Daarnaast hebben wij koffie en thee gerelateerde accessoires, een uitgebreide collectie Bredemeijer theepotten, heerlijke Italiaanse zoetwaren, siroopjes, chocolade en meer.

Tijdens de mooie dagen is de heerlijke binnentuin een rustige en ontspannen plek om te genieten van een kop heerlijke koffie of thee.

Ik verwelkom jullie graag!

Marlon Jongman

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Arnhem en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Arnhem en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play storeDownload de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden