Kaldi Den Bosch

Een man met een bijl in het bosje dat uit een Kaldi kopje drinkt

Kaldi Den Bosch


Wouter Bunning verwent de mensen in Den Bosch met zijn koffie skills. Iedereen kan bij hem terecht voor advies en als het even lukt komt hij de gekochte espressomachine thuis installeren!

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG10.00 - 17.30
  • WOENSDAG10.00 - 17.30
  • DONDERDAG10.00 - 17.30
  • VRIJDAG10.00 - 17.30
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*13.00 - 17.00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Den Bosch

Deze Kaldi in hartje ‘s-Hertogenbosch is de perfecte plek om een heerlijk kopje koffie of thee te drinken tussendoor of na een lange dag shoppen, studeren of werken!

Koffieautomaten

Ben je toe aan een nieuw koffiezetapparaat? Kom een kijkje nemen bij Kaldi Den Bosch. Wij beschikken over een ruim assortiment volautomaten en halfautomaten. Kaldi Den Bosch is erkend dealer van Jura en ook nog eens een Premium Partner. Dit betekent dat het personeel van Kaldi Den Bosch veel over de apparaten kan uitleggen én je kunt ze ook nog eens zelf uittesten, hoe handig is dat?

Accessoires en reinigingsmiddelen

Ook heeft Kaldi Den Bosch alle accessoires en reinigingsmiddelen in de winkel, zo kun je bij ons ook nog eens de juiste benodigdheden halen! Bij Kaldi Den Bosch is er een breed assortiment aan koffiebonen. Hier kun je dus het juiste pak bonen kopen, zodat je ook van die heerlijke kop koffie thuis kunt genieten! Door de fijne inrichting en de premium kwaliteit koffie en thee, word je op een fantastische manier rondgeleid in de wereld van koffie en thee. Je bent dan ook meer dan welkom bij Kaldi Den Bosch om deze ervaring en passie met ons te delen.

Zakelijk

Ook voor zakelijke koffiemachines ben je welkom bij Kaldi Den Bosch. Doordat Kaldi Den Bosch een Premium Partner is van Jura, kunnen onze werknemers adviseren welke koffiemachine het best bij jouw werkomgeving past. Over de koffiebonen hoef je je ook geen zorgen te maken. Je geeft simpelweg je bestelling door via de mail en Kaldi Den Bosch zorgt ervoor dat deze wordt ingepakt en verzonden. Voor ondernemers geldt er ook nog een leuke korting! Voor meer informatie ben je van harte welkom bij ons in de Ridderstraat.

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden