Kaldi Den Bosch

Een man met een bijl in het bosje dat uit een Kaldi kopje drinkt

Kaldi Den Bosch


Wouter Bunning verwent de mensen in Den Bosch met zijn koffie skills. Iedereen kan bij hem terecht voor advies en als het even lukt komt hij de gekochte espressomachine thuis installeren!

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG10.00 - 17.30
  • WOENSDAG10.00 - 17.30
  • DONDERDAG10.00 - 17.30
  • VRIJDAG10.00 - 17.30
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*13.00 - 17.00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Den Bosch

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

De winkel is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Wouter Bunning nodigt je daarom ook graag uit zodat hij deze ervaring en passie met je kan delen. Tussen het winkelen of studeren door of gewoon om te ontspannen van heerlijke koffie en thee. We hopen je snel te mogen begroeten.

Koopzondag

Iedere zondag geopend van 13.00 – 17.00 uur!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Den Bosch en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Den Bosch en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden