Kaldi Den Haag

Eigenaar Kaldi Den-Haag

Kaldi Den Haag


Gabor en Wendy Ligtlee zijn franchisenemers van het eerste uur. Al jaren serveren zij op hun mooie terras op de Haagsche Bluf de lekkerste koffiespecialiteiten aan hun gasten.

  • Openingstijden
  • Workshops
  • MAANDAG12.00 - 18.00
  • DINSDAG10.00 - 18.00
  • WOENSDAG10.00 - 18.00
  • DONDERDAG10.00 - 18.00
  • VRIJDAG10.00 - 18.00
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*12.00 - 17.00
  • *op koopzondagen
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Den Haag

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

De winkel is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Gabor en Wendy Ligtlee nodigen je daarom ook graag uit om deze ervaring en passie te delen. Tussen het winkelen of studeren door of gewoon om te ontspannen van heerlijke koffie en thee. We hopen je snel te mogen begroeten.

Barista Workshop

Het volgen van een workshop Barista is mogelijk bij ons. Wij doen dit op verschillende data, zie ‘Workshops’ naast de Openingstijden. Aanvang is 18.30 uur. Na deze workshop bent u in staat om uw visite overheerlijke koffie te serveren en daarbij uitleg te geven. Kosten zijn € 49,50 per persoon. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de winkel! Bij deelname van minimaal 3 personen gaat de workshop door en inschrijven kan via bovenstaande link of per email via denhaag@kaldi.nl.

Gewijzigde openingstijden

Op donderdag 10 mei zijn wij gesloten. Vrijdag 11 mei zijn wij gewoon weer geopend en ben je meer dan welkom voor de lekkerste koffies!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Den Haag en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Den Haag en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden