Kaldi Deventer

Eigenaar Kaldi Deventer

Kaldi Deventer


Deventer ontwikkelt zich als koffiestad, met Kaldi voorop. Aan het mooiste plein vind je de perfecte koffie, en niet te vergeten, ook de fijnste thee.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.00 - 18.00
  • WOENSDAG09.00 - 18.00
  • DONDERDAG09.00 - 18.00
  • VRIJDAG09.00 - 18.00
  • ZATERDAG09.00 - 17.00
  • ZONDAG*11.00 - 17.00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Deventer

Brandschade Kaldi Deventer

Op de ochtend van 25 mei zijn wij getroffen door de gevolgen van een uitslaande brand. Ons pand is zwaar beschadigd, waardoor er de komende periode herstelwerkzaamheden plaats moeten vinden. De vestiging aan de Brink is tot nu toe nog steeds gesloten. We zijn op dit moment bereikbaar via telefoon 0570 – 61 65 99, spreek een boodschap in op de voicemail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, of per e-mail op deventer@kaldi.nl. In verband met alle afwikkelingen kan het zijn dat we iets later contact met je opnemen dan dat je normaal van ons gewend bent.

Via Facebook en via deze site houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

We hebben sinds afgelopen jaar ook de beschikking over een nieuw pand aan de Spijkerboorsteeg 18 waar we een tweede Kaldi vestigen. Kom snel langs om dit fantastische pand en ons uitgebreide assortiment aan alles omtrent koffie en thee te bekijken.

Kaldi Deventer

Graag zien wij je te gast in onze winkel of op ons terras. Op het terras serveren wij thee en koffie uit ons assortiment. Wij hebben standaard vier soorten koffie op de molen, naar wens bereiden wij ook de andere koffiesoorten. Want alle koffie die wij verkopen, kun je aan tafel geserveerd krijgen.

Voor de thee betekent het dat je bij ons de keuze hebt uit zo’n veertig soorten. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Met een paar korte vragen leiden we je door het paradijs van de thee. En ook hier is het weer zo dat wij in de winkel alles voor de thee bij je thuis hebben. Van thee met thee-ei tot en met de complete volautomatische theezetter.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens proeven!

Geopend op zondag

Wij zijn iedere zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur. Je bent van harte welkom!

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden