Kaldi Goes

Eigenaar Kaldi Goes

Kaldi Goes


Marco van Oosten heeft een heerlijk plekje aan de Grote Markt in Goes. In zowel zomer als winter is zijn terras dé plek voor de mensen uit Goes voor een lekkere kop koffie of thee.

  • Openingstijden
  • MAANDAG13.00 - 17.30
  • DINSDAG08.00 - 17.30
  • WOENSDAG09.30 - 17.30
  • DONDERDAG09.30 - 21.00
  • VRIJDAG09.30 - 17.30
  • ZATERDAG09.30 - 17.30
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Goes

Onze winkel is gelegen midden in het centrum van Goes. Bij ons kan je niet alleen terecht voor onze koffie, thee, espressomachines etc., maar wij hebben ook ruime gelegenheid om hier van een heerlijke espresso, cappuccino of thee te genieten. Behalve binnen hebben wij ook een ruim terras op het zuiden, waar dus ook van de zon kan genoten worden, zelfs in de wintermaanden.

Goes is een gezellige stad met een groot aanbod aan winkels, niet alleen de grote ketens, maar ook authentieke winkeltjes om gezellig binnen te stappen. Ook een wandeling door het centrum is zeker de moeite waard. Je ziet mooie oude panden en een knusse haven.

Ondernemer gezocht!

Je eigen koffie- en theewinkel, met terras op de Grote Markt in Goes. Iets voor jou?
Kaldi Goes wordt ter overname aangeboden. Meer informatie? Neem contact met ons op via mail of telefoon. Je bent ook altijd welkom om een kijkje te nemen in de winkel; wij staan je graag te woord.

Jura Premium Store

Kaldi Goes is officieel Jura Premium Store. Dit betekent dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espresso machines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Heb je advies nodig of wil je testen welke machine het best bij je past? Wij helpen je graag!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Goes en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Goes en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden