Kaldi Heemstede

 

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG11.00 tot 16.00 uur
  • WOENSDAG11.00 tot 16.00 uur
  • DONDERDAG11.00 tot 16.00 uur
  • VRIJDAG11.00 tot 16.00 uur
  • ZATERDAG11.00 tot 16.00 uur
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Heemstede

Trouwe klant

In navolging op een gesloten periode van 4 weken gaan wij vanaf 28 april tot nader order weer open van:
dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur
maximaal 3 klanten in de winkel

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze bezorgdienst via HEEMSTEDE@KALDI.NL of bel naar 023-2010214

Voor informatie/aankoop van een espressomachine maken wij gebruik van private shopping op afspraak.

Houd afstand en volg het RIVM protocol zoals aangekondigd.

Kaldi Heemstede

Graag willen we je laten kennismaken met de lekkerste koffie en thee van Kaldi. Wat is er nu fijner dan een lekker kopje koffie of thee bij je thuis of op het werk?

Kaldi Heemstede is gevestigd aan de Binnenweg 2 te Heemstede. In de ruime en lichte winkel met sfeervolle achtergrondmuziek kun je in alle rust kennismaken met het uitgebreide assortiment. Wij geven je met alle plezier deskundig advies over onze producten. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee kun je bij ons terecht. Zomers hebben we een leuk terras, lekker in het zonnetje.

Naast koffie- en theeproducten zijn we officieel dealer van Jura en ECM espressomachines. Verder hebben we een assortiment in Bodum-, Bredemeijer- en Eva Solo-producten.

Zoek je een leuk cadeaupakket? Wij kunnen voor elk budget iets samenstellen.

Zakelijke markt

Naast de winkel zijn we gespecialiseerd  in espressomachines voor de zakelijke markt. Dit doen we samen met merkfabrikant Jura, de zogenaamde Professional-lijn.
Op afspraak zijn we in de gelegenheid de machines in de winkel te demonstreren. Alle machines worden vakkundig uitgelegd en op de werkplek geïnstalleerd en tevens brengen we koffiebonen op bestelling. We staan voor goede service en begeleiding om ervoor te zorgen dat de beste koffie gepresenteerd wordt aan je klanten en medewerkers.

Jura Premium Store

Kaldi Heemstede is officieel Jura Premium Store. Dit houdt in dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espressomachines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Peter en Sonja kunnen jou uitgebreid advies geven over deze machines!

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden