Kaldi Heemstede

Eigenaars Kaldi Heemstede

Kaldi Heemstede


Peter en Sonja Houssart vertellen vol enthousiasme over koffie en thee. En als je het over service hebt, indien gewenst komen ze de gekochte espressomachine thuis installeren.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG10.00 - 17.00
  • WOENSDAG10.00 - 17.00
  • DONDERDAG10.00 - 17.00
  • VRIJDAG10.00 - 17.00
  • ZATERDAG10.00 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Heemstede

Graag willen we je laten kennismaken met de lekkerste koffie en thee van Kaldi. Wat is er nu fijner dan een lekker kopje koffie of thee bij je thuis of op het werk?

Kaldi Heemstede is gevestigd aan de Binnenweg 2 te Heemstede en is een overzichtelijke winkel met een uitgebreid assortiment. Naast koffie en thee producten zijn we officieel dealer van Jura, Solis, Gaggia en ECM espresso machines. Verder hebben we een ruim assortiment in Bodum en Bredemeijer producten.
Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee kun je bij ons terecht. Zomers hebben we een leuk terras, lekker in het zonnetje.

Zakelijke markt

Naast de winkel zijn we gespecialiseerd  in espressomachines voor de zakelijke markt. Dit doen we samen met merkfabrikant Jura, de zogenaamde Professional lijn.
Op afspraak zijn we in de gelegenheid de machines in de winkel te demonstreren. Alle machines worden vakkundig uitgelegd en op de werkplek geïnstalleerd en tevens brengen we koffiebonen op bestelling. We staan voor goede service en begeleiding om ervoor te zorgen dat de beste koffie gepresenteerd wordt aan je klanten en medewerkers.

Jura Premium Store

Kaldi Heemstede is officieel Jura Premium Store. Dit houdt in dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espressomachines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Peter en Sonja kunnen jou uitgebreid advies geven over deze machines!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Heemstede en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Heemstede en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden