Kaldi Heemstede

Eigenaars Kaldi Heemstede

Kaldi Heemstede


Peter en Sonja Houssart vertellen vol enthousiasme over koffie en thee. En als je het over service hebt, indien gewenst komen ze de gekochte espressomachine thuis installeren.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAGGesloten
  • WOENSDAGGesloten
  • DONDERDAGGesloten
  • VRIJDAGGesloten
  • ZATERDAGGesloten
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Heemstede

Op last van de overheid inzake het Corona virus, is Kaldi Heemstede tot 6 april gesloten. 

GESLOTEN

Ondanks eerdere berichten zijn wij tot nader order genoodzaakt om dicht te gaan tot 6 april. Wij betreuren deze gang van zaken maar uw en onze gezondheid staat voorop. Ondanks genomen maatregelen in de winkel kiezen wij voor dit besluit. Wij bieden de mogelijkheid u in alle opzichten te voorzien van onze vertrouwde producten en zelfs in het adviseren van een espressomachine (dit alleen op afspraak). Stuur een mail naar HEEMSTEDE@KALDI.NL of bel naar 023-2010214 en wij reageren direct. Wij bezorgen GRATIS boven een bestelling van €15.

SAMEN LOSSEN WIJ DIT OP.

 

Kaldi Heemstede

Graag willen we je laten kennismaken met de lekkerste koffie en thee van Kaldi. Wat is er nu fijner dan een lekker kopje koffie of thee bij je thuis of op het werk?

Kaldi Heemstede is gevestigd aan de Binnenweg 2 te Heemstede. In de ruime en lichte winkel met sfeervolle achtergrondmuziek kun je in alle rust kennismaken met het uitgebreide assortiment. Wij geven je met alle plezier deskundig advies over onze producten. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee kun je bij ons terecht. Zomers hebben we een leuk terras, lekker in het zonnetje.

Naast koffie- en theeproducten zijn we officieel dealer van Jura en ECM espressomachines. Verder hebben we een assortiment in Bodum-, Bredemeijer- en Eva Solo-producten.

Zoek je een leuk cadeaupakket? Wij kunnen voor elk budget iets samenstellen.

Zakelijke markt

Naast de winkel zijn we gespecialiseerd  in espressomachines voor de zakelijke markt. Dit doen we samen met merkfabrikant Jura, de zogenaamde Professional-lijn.
Op afspraak zijn we in de gelegenheid de machines in de winkel te demonstreren. Alle machines worden vakkundig uitgelegd en op de werkplek geïnstalleerd en tevens brengen we koffiebonen op bestelling. We staan voor goede service en begeleiding om ervoor te zorgen dat de beste koffie gepresenteerd wordt aan je klanten en medewerkers.

Jura Premium Store

Kaldi Heemstede is officieel Jura Premium Store. Dit houdt in dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espressomachines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Peter en Sonja kunnen jou uitgebreid advies geven over deze machines!

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden