Kaldi Hengelo

Een man met een bijl in het bosje dat uit een Kaldi kopje drinkt

Kaldi Hengelo


Arnold Nabbe is een echte koffieliefhebber en zijn enthousiasme brengt hij graag over op zijn gasten. Advies geeft hij graag! Kom langs voor uitleg en advies over de lekkerste koffie en de juiste espressomachine.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.30 - 18.00
  • WOENSDAG09.30 - 18.00
  • DONDERDAG09.30 - 21.00
  • VRIJDAG09.30 - 18.00
  • ZATERDAG09.30 - 17.00
  • ZONDAG*12.00 - 17.00
  • *op koopzondagen
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Hengelo

Na bijna 4 jaar franchisenemer bij Kaldi te zijn geweest is het tijd voor Roberto Harmeling om het stokje over te dragen aan Arnold Nabbe. Arnold, tot voor kort werkzaam in de ICT, is per 1 september 2018 de nieuwe eigenaar van Kaldi Hengelo. “Ik had altijd al de droom om echt iets voor mezelf te gaan doen. Eigen ondernemer zijn, dat was mijn droom. Ook heb ik altijd al interesse gehad in koffie. Toen ik het bericht zag dat Kaldi Hengelo ter overname werd aangeboden, liet dit mij niet meer los. En al snel was alles rond. Na mijn hele leven werkzaam te zijn geweest in de ICT sector is het nu tijd voor iets compleet anders en nieuws!”, zegt Arnold. Hij is een vervend koffieliefhebber en adviseert je graag.

Bij Kaldi kun je genieten van koffie in alle soorten en maten. Een espresso, cappuccino of latte macchiato krijg je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Elke koffieboon heeft zijn eigen specifieke smaak, zo is de één zoet en de ander bitter. Bij Kaldi maken wij gebruik van de Kaldi taste, je hebt de keuze uit een milde koffie, een rijke koffie en een sterke koffie. Kaldi heeft koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit die de smaak en aroma ten goede komen.

Alles wat met de beleving van koffie te maken heeft vind je bij Kaldi. De beste espressomachines, lekkerste lekkernijen en het mooiste servies van Poul Pava en Bodum.

Kaldi Hengelo is een plek waar je ontspannen kunt genieten van een kop koffie en alles hieromheen. De koffie wordt geserveerd met het mooiste servies en de beste lekkernijen. Bij Kaldi staat de beleving van koffie en thee centraal.

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Hengelo en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Hengelo en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden