Kaldi Weert

Eigenaar Kaldi Weert

Kaldi Weert


Kaldi Weert is gespecialiseerd in de beleving rond koffie en thee in de breedste zin van het woord. Naast een keur aan koffie- en theesoorten hebben wij een uitgebreid assortiment aan originele zoetwaren, likeuren en siropen die bij koffie en thee passen. Met een koffie of thee gerelateerd cadeau of cadeaupakket (kant-en-klaar of op maat) kan je prima voor de dag komen, op elke gelegenheid. Een fraai aanbod aan verschillende koffiemachines maken onze winkel compleet.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.30 - 17.30
  • WOENSDAG09.30 - 17.30
  • DONDERDAG09.30 - 21.00
  • VRIJDAG09.30 - 17.30
  • ZATERDAG09.30 - 17.00
  • ZONDAG*Koopzondag: 13.00 - 17:00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Weert

Aan de gezellige Beekstraat in Weert heten Marja Smolenaers en Frasquita Lambrichts je van harte welkom in hun gezellige winkel. De sfeer is rustig en warm door de houten vloer en prettige achtergrondmuziek. Bij Kaldi Weert kun je altijd terecht voor eerlijk advies, hoogwaardige producten, goede service en natuurlijk een heerlijk kopje koffie.

Neem ook eens een kijkje in het Weerter koffie- en thee-assortiment en het fraaie Cabanaz-Servies!
Marja Smolenaers en Frasquita Lambrichts hopen je snel te mogen begroeten. Tussen het winkelen, studeren door of gewoon om te genieten van heerlijke koffie en thee.
Tot snel in onze winkel!

GEZOCHT: een enthousiaste ondernemer

Kaldi Weert is ter overname. Wij zoeken een enthousiaste ondernemer die onze goedlopende koffie- en theewinkel in Weert wil overnemen. Wij zoeken iemand die met dezelfde inzet en enthousiasme een vervolg gaat geven aan onze winkel om zo de continuïteit en kwaliteit voor onze klanten te waarborgen.

Geïnteresseerd? Bel Kaldi op 038 – 466 9338  voor het verkoopmemorandum of  neem een kijkje in de winkel; wij staan je graag te woord.

Koopzondag & extra en/of gewijzigde openingstijden december 2019

Zondag 15 december                13.00-17.00uur

Maandag 16 december             13.00-17.00uur
Zaterdag 21 december              09.30-22.00 uur  (late night shopping)
Zondag 22 december                13.00-17.00 uur

Maandag 23 december             13.00-17.00 uur
Dinsdag 24 december               09.30-17.00uur (Kerstavond)
Woensdag 25 december           GESLOTEN
Donderdag 26 december          GESLOTEN
Zondag 29 december                13.00-17.00 uur

Maandag 30 december             13.00-17.00uur
Dinsdag 31 december               09.30-17.00uur (Oudjaarsavond)
Woensdag 1 januari                  GESLOTEN

Verder zijn onze overige openingstijden wel gewoon van kracht.

Op zoek naar een origineel cadeau(tje) of mooi gevuld koffie/thee cadeaupakket?

Ga je naar een verjaardag, trouwfeest, jubileum of wil je iets leuks/lekkers meenemen voor familie- of vriendenbezoek? Een ‘kant-en-klaar’ of zelf samengesteld koffie- of theepakket vol heerlijkheden valt altijd zeer in de smaak. Een fraai cadeau(tje) rond het thema koffie en thee kan natuurlijk ook. Wij adviseren je graag! Interesse? Neem dan gerust contact met ons op (weert@kaldi.nl / 0495-452313) of loop even binnen.

kerstpakket

Reinigingsmiddelen koffiemachines

Voor o.a. Jura, Siemens, Bosch, Philips Saeco en alle halfautomaten heeft Kaldi Weert de reinigings- en ontkalkingsmiddelen in huis.

Dit is belangrijk voor het behoud van uw machine.

Jura Premium Store

Kaldi Weert is een Jura Premium Store. Dit betekent dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espresso machines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Heb je advies nodig of wil je testen welke machine het best bij je past? Wij helpen je graag!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download de app voor je bezoek aan Kaldi Weert en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Weert en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden