Kaldi Zutphen

Eigenaar Kaldi Zutphen

Kaldi Zutphen


Wim van Heerde is ondernemer in Zutphen. Vele Zutphenaren weten de weg naar zijn winkel alweer te vinden voor een goede kop koffie en thee. Hij nodigt je van harte uit om ook gezellig langs te komen!

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.30 - 17.30
  • WOENSDAG09.30 - 17.30
  • DONDERDAG09.30 - 17.30
  • VRIJDAG09.30 - 20.00
  • ZATERDAG09.30 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Zutphen

GEZOCHT: een enthousiaste ondernemer die een goedlopende koffie- en theewinkel in hartje Zutphen wil overnemen.

 
De huidige eigenaar bereikt medio 2020 de AOW-leeftijd. Wij zoeken iemand die met evenveel plezier en inzet vervolg gaat geven aan deze winkel.
 
Meer weten? Mail of bel ons. Je bent ook altijd welkom om een kijkje te nemen in de winkel; wij staan je graag te woord.

Koffie drinken in Zutphen

De winkel is gevestigd in een historisch pand in hartje Zutphen. Van binnen heeft de winkel de uitstraling van een gewelf, compleet met balkenplafond. Dit geeft een extra sfeer aan de koffie en thee die gekocht en gedronken kan worden. Alle soorten koffie, thee en chocolademelk zijn ook verkrijgbaar in 2 Go! Wij malen de koffiebonen in elke gewenste maling. Of het nu voor snelfilter, cafetière of voor de espressomachine met cupjes is.

Koffie en thee assortiment

Je bent welkom om ons assortiment van koffie en koffiezetsystemen (van halfautomaten (Ascaso, A Modo Mio, AEG, Solis, etc.) tot volautomaten van Saeco en Jura), thee en theezetsystemen en aanverwanten, zoals o.a. onderhoudsmiddelen en reinigingstabletten, servies, chocolade en bonbons, siropen en nog veel meer, te komen bewonderen. Ik vertel je er graag meer over.

Tot snel aan de Sprongstraat!

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download de app voor je bezoek aan Kaldi Zutphen en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Zutphen en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden