Kaldi Zutphen

Eigenaar Kaldi Zutphen

Kaldi Zutphen


Wim van Heerde is ondernemer in Zutphen. Vele Zutphenaren weten de weg naar zijn winkel alweer te vinden voor een goede kop koffie en thee. Hij nodigt je van harte uit om ook gezellig langs te komen!

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.30 - 17.30
  • WOENSDAG09.30 - 17.30
  • DONDERDAG09.30 - 17.30
  • VRIJDAG09.30 - 20.00
  • ZATERDAG09.30 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Zutphen

De winkel is gevestigd in een historisch pand in hartje Zutphen. Van binnen heeft de winkel de uitstraling van een gewelf, compleet met balkenplafond. Dit geeft een extra sfeer aan de koffie en thee die gekocht en gedronken kan worden. Alle soorten koffie, thee en chocolademelk zijn ook verkrijgbaar in 2 Go! Wij malen de koffiebonen in elke gewenste maling. Of het nu voor snelfilter, cafetière of voor de espressomachine met cupjes is.

Koffie drinken in Zutphen

Eigenaar Wim van Heerde: “Ik ben opgegroeid in de kruidenierswinkel van mijn ouders. Tot mijn 12e jaar heb ik meegeholpen met het reilen en zeilen in de winkel en hielp ik met het bezorgen van de bestelde boodschappen. Toen reed ik al zelf in de auto van mijn vader, waar hij uiteraard geen weet van had. De groentechef zei altijd: ‘Als jij het niet vertelt, vertel ik het ook niet!’. Later ben ik zelf in de supermarkt gaan werken, eerst in een filiaal in Apeldoorn en later bij twee supermarkten in Zutphen.

Ik ben eigenlijk zo’n 25 jaar op zoek geweest naar een winkel voor mijzelf. Ik heb me georiënteerd bij verschillende bedrijven, welke vervolgens de revue passeerden zonder dat het tot aankoop kwam. Ik was niet enthousiast genoeg. Tot het moment dat we in 2007 een koffiemachine kochten en onderhoudsmiddelen moesten hebben voor de machine. Er was aan de Sprongstraat 15 een koffiewinkel die ook onderhoudsmiddelen verkocht. Toen ik binnen kwam, had ik het gevoel dat dit de winkel was waarnaar ik altijd op zoek ben geweest. Helaas was de winkel natuurlijk niet te koop.

Eind 2012 was het voor mij toch echt tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb gezocht op levensmiddelen en winkels in koffie, thee en chocolade. Ik kreeg verschillende formules op mijn scherm en besloot om informatie op te vragen bij verschillende winkels die een franchiseformule aanboden. Onder andere Kaldi reageerde met informatie en ik werd uitgenodigd om de week erop over de formule te spreken en een bezoek te brengen aan de koffiebranderij Smit & Dorlas in Dordrecht. We hoorden toen dat de Kaldi vestiging in Zutphen te koop stond! Het had zo moeten zijn! Dit was nou echt iets voor ons: de winkel die we wilden, de ondersteuning van de franchisegever en de mogelijkheid om een eigen winkel te hebben. Op 6 februari 2013 vond de daadwerkelijke overname plaats.”

Koffie en thee assortiment

Je bent welkom om ons assortiment van koffie en koffiezetsystemen (van halfautomaten (Ascaso, A Modo Mio, AEG, Solis, etc.) tot volautomaten van Saeco en Jura), thee en theezetsystemen en aanverwanten, zoals o.a. onderhoudsmiddelen en reinigingstabletten, servies, chocolade en bonbons, siropen en nog veel meer, te komen bewonderen. Ik vertel je er graag meer over.

Tot snel aan de Sprongstraat!

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden