True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

4 Tips voor het zetten van koffie op de camping

4 Tips voor het zetten van koffie op de camping
Overal ter wereld genieten van je vertrouwde kopje koffie

Voor velen is een heerlijke kop koffie een belangrijk onderdeel van de dag. Ook tijdens je verblijf op de camping wil je kunnen genieten van een lekker kopje koffie, maar hoe?
Hieronder volgen vier tips die je helpen om overal een goede kop koffie te zetten, waar je ook bent!

Koffiebonen bestellen

Tip 1: Percolator


Met de Moka Express Percolator kun je op traditionele Italiaanse wijze koffiezetten.

Je vult het espressopotje met gemalen koffie en water en plaatst dit op het gasfornuis of op een camping gaspit. Wanneer de koffie klaar is, klinkt er een sissend geluid en dankzij het gemakkelijke handvat kun je de koffie direct in het kopje schenken.

Koffieliefhebbers zweren bij deze zetwijze door de pure koffietonen die vrijkomen. De Percolator staat ook wel bekend als moka potje of espressopotje.

TIP 2: Cafetière

CafetièreDe cafetière (ook wel bekend als french press of aeropress) is een van de bekendste methodes om koffie te zetten, en ook nog eens erg eenvoudig! Je voegt grofgemalen koffie toe aan de pot, vervolgens schenk je de juiste hoeveelheid water erbij, roeren en wachten. Na een aantal minuten druk je het filter naar beneden en klaar! Met onze Cafetière (Bialetti Pressofiltro French Press) maak je dus heel gemakkelijk en snel heerlijke koffie  tijdens je verblijf op de camping.De Cafetière is gemaakt van roestvrijstaal en glas, met een inhoud van 350 ml. Met deze inhoud kun je drie verse koppen koffiezetten.

TIP 3: Pour over techniek op de camping

Slow coffee is een term die al jaren voorbijkomt en de naam zegt al iets over de manier waarop de koffie wordt gezet. Het werkt erg simpel: Voeg gemalen koffie toe aan de filter, kook het water, giet vervolgens een kleine hoeveelheid water over de koffie en wacht ca. 30 seconden. Vervolgens giet je langzaam in een draaiende beweging de rest van het water over de koffie. Resultaat: een heerlijke sterke bak koffie!

Met onze Gina Smart van Goat Story kun je een kopje slow coffee zetten met behulp van bijgeleverde koffiefilters.

Met de ingebouwde (Bluetooth) weegschaal en een app op je smartphone kun je met de Gina Smart op 4 verschillende manieren koffie bereiden en zelfs thee zetten.

TIP 4: Welke soorten koffie?

Bij Kaldi beschikken wij over een groot assortiment aan verschillende soorten koffie melanges, elk met een eigen smaak. Door de vele verschillende smaken zit er voor iedereen wat tussen. Bij Kaldi malen we je koffiebonen graag in iedere gewenste maling. Zo kun je, waar je ook bent, genieten van een heerlijke, vertrouwde koffie zoals thuis.

Dus ook een verblijf op de camping biedt vele mogelijkheden om lekkere koffie te kunnen zetten. Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen voor meer informatie over de diverse zetwijzes, onze koffiemelanges en koffie accessoires. Zo vinden we samen de zetwijze en smaak die bij jou past.

Bekijk onze zetsystemen

Deel deze post
Archief
Recept: Iced caramel macchiato
Verfrissend met een heerlijke caramel smaak

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.