True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

De beste koffie op kantoor

De beste koffie op kantoor
Kaldi biedt de oplossing voor elke koffievraag.

De beste koffie voor kantoor vind je bij Kaldi. Waarom? Onder andere omdat onze koffie met zorg wordt geselecteerd en gebrand, de koffie Rainforest Alliance is gecertificeerd en de koffie een optimale houdbaarheid heeft.

De beste koffie op kantoor: kwaliteit en smaak


De beste koffie op kantoor vind je bij Kaldi. Kaldi besteedt extra aandacht aan het selecteren van de juiste bonen, om een optimale kwaliteit en smaakbeleving te kunnen bieden. De koffie van Kaldi is Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud.

De beste koffie qua kwaliteit groeit rond de evenaar. Het warme en vochtige klimaat van de tropen biedt de ideale omstandigheden voor de perfecte koffieboon.

De meeste bonen worden nog altijd met de hand geplukt, aangezien de bonen niet altijd tegelijk rijp zijn. Zo kan van dezelfde plant meerdere keren geoogst worden.

De bekendste koffiebonen zijn de Arabica en Robusta. De Arabica-boon groeit op grote hoogte, is aromatisch en zacht van smaak. De Robusta-boon is krachtig en zuur van smaak.

Koffiebonen

De beste koffie qua smaak

De koffie van Kaldi wordt gebrand door een van de negen gecertificeerde Q-Graders in Nederland. Zo wordt een goede kwaliteit van koffie gewaarborgd

Het branden van de koffie heeft veel invloed op de smaak. De bonen die licht worden gebrand, resulteren in een koffie die mild en zacht van smaak is, wat de hoogste kwaliteit koffie oplevert. De medium branding geeft de koffie meer body, en de donkere branding zorgt ervoor dat de koffie sterker van smaak en bitter is. Hoe donkerder de boon, hoe krachtiger de smaak is.

Het proeven van koffie is vergelijkbaar met het proeven van wijn. De smaak van wijn blijft echter langer hangen op de smaakpapillen en is daardoor dus makkelijker te beoordelen. Maar bij koffie is het zeker niet onmogelijk! Door vaak koffie te proeven, kun je steeds beter onderscheid maken tussen verschillende soorten koffie. Je kan zo je favoriete koffie ontdekken. Probeer bijvoorbeeld het Kaldi proefpakket en ontdek de verschillen tussen zware en milde koffie. Of haal drie koffies uit verschillende werelddelen en probeer de belangrijkste kenmerken op te merken van bijvoorbeeld de Afrikaanse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse koffie. Koffie uit Ethiopië is bijvoorbeeld doorgaans licht bloemig en zuur, terwijl koffie van Sumatra redelijk zwaar is en een lage zuurgraad heeft.

De beste koffie op kantoor: hygiëne en houdbaarheid

Kaldi biedt de beste koffie op kantoor, en hecht hierbij uiteraard groot belang aan hygiëne en houdbaarheid. De verpakkingen van alle koffiesoorten zijn volledig recyclebaar, de volledige verpakking kan bij het PMD-afval. Bij het verpakken van de koffie wordt de koffie ontgast. Hierbij zit er een te verwaarlozen hoeveelheid zuurstof (0,7%) in de koffieverpakking.

De koffie wordt verpakt in een schone omgeving. Ook zijn alle zakken hersluitbaar, waardoor de bonen zo lang mogelijk hun kwaliteit behouden.

Onze koffiezakken beschikken over een ventiel, waardoor het natuurlijke conserveringsmiddel koolstofdioxide gemakkelijk uit de zak kan, en de zuurstof niet in de zak komt. Het gevolg daarvan is dat de zak niet bol komt de staan en dat de koffie vers blijft. Als er zuurstof bij de koffie komt, geven de oliën af en daarmee verliest het hun aroma, en daarmee hun smaak.

De beste plek om de koffie te bewaren is een ruimte waar het donker, fris en droog is.

Bij Kaldi krijg je dus de beste koffie op kantoor!

  • De beste koffie op kantoor qua kwaliteit

  • De beste koffie op kantoor qua smaak

  • De beste koffie op kantoor qua hygiëne

  • De beste koffie op kantoor qua houdbaarheid

Koffie op het werk

Ontdek ons koffie assortiment

Deel deze post
Archief
Latte Macchiato vs. Espresso Macchiato
Leer meer over de verschillen tussen een Latte Macchiato en een Espresso Macchiato

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.