True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

De beste koffieautomaten voor bedrijven

De beste koffieautomaten voor bedrijven
Kaldi Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke koffievraag!
De beste koffieautomaat voor je bedrijf koop je bij Kaldi. Waarom? Onder andere omdat je bij ons passend advies krijgt, gebaseerd op 20 jaar ervaring. Wij bieden een breed aanbod; voor elk type bedrijf en voor alle wensen is er een koffieautomaat die past.

Koffieautomaat voor bedrijf: waar je op moet lettenKoffieautomaten voor bedrijven zijn er uiteraard in verschillende kwaliteiten. Er zijn heel eenvoudige machines waar je een standaard filterkoffie mee kunt zetten. Wie kent niet de Bravilor: groot waterreservoir, grote kan, groot filter waar je een paar grote scheppen gemalen koffie in doet. Eén druk op de knop en je kan koffie wordt gezet. Voor de meeste bedrijven is dit echter niet meer voldoende. Niet alleen qua capaciteit hebben bedrijven hogere eisen, maar ook qua variatie in het aantal soorten drankjes dat de machine moet kunnen bereiden.

Koffiebonen

Koffieautomaat op bedrijf: maak de juiste keuze

Steeds vaker kiezen bedrijven voor koffieautomaten met koffie van versgemalen bonen en automaten die zijn aangesloten op het waternet. De kwaliteit en de capaciteit van de automaat zijn belangrijke factoren als basis voor het maken van een keuze. Ook is het van belang wat voor assortiment aan drankjes je wilt dat je automaat produceert. Wil je bijvoorbeeld dat hij ook cappuccino kan bereiden? Heet (thee)water? Chocolademelk en wiener melange? Er zijn steeds meer mogelijkheden, maar het is uiteraard onnodig voor meer opties te betalen dan je daadwerkelijk wenst.

Beste koffieautomaat voor bedrijf: vrijblijvend advies

Met al 20 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven, helpen wij je graag de juiste keuze te maken qua koffieautomaat voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op.

Bekijk het assortiment

Koffie op het werk

Deel deze post
Archief
De voordelen van een halfautomaat
Totale controle bij het zetten van jou koffie? Dan is het kiezen van een halfautomaat een voor de hand liggende keuze! Wij leggen jou uit wat de voordelen van een halfautomaat zijn.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.