True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Houden van…

Houden van…
Gastblog van Nikki Looman

Wat ben ik toch gek op thee die zonder aroma’s en kunstmatige zoetstoffen een smaakje is gegeven. Ik wil jullie vandaag vertellen over zo’n thee, het is een thee die ik nu een paar maandjes op de plank heb staan, en die zich elke keer weer mijn theepot in worstelt.

Om heel eerlijk te zijn was ik in de veronderstelling dat ik al lang iets had geschreven over dit lieve, zoete theetje, maar niets is minder waar. Dus bij deze. De thee is genaamd Zwarte Magie, en komt bij koffie en thee-winkel Kaldi vandaan. Zoals de naam al doet vermoeden is het een zwarte thee met een magisch tintje. Dit tintje wordt veroorzaakt door verschillende bloesems; zonnebloem, jasmijn, malva (een heel mooi paars bloemetje), en rozenbloesem. Hierdoor krijgt de thee een hele mooie uitstraling, als je de thee ziet krijg je al een beetje de lente in je lijf, en als je hem proeft nog veel meer.

Zoals ik eerder al aangaf, is het een thee die van zichzelf aardig zoet is. Je proeft zeker de zwartheid van de thee, maar de bloemetjes kunnen niet gemist worden. De geur is heel sterk, de smaak iets minder. Maar een groot deel van smaak, is ook geur, hier maakt Kaldi handig gebruik van, waardoor de thee dus ook weer niet te zoet wordt.

Het is een hele toegankelijke thee, die je zo mensen voor kan zetten die normaal zakjes zetten. Je wilt ze niet teveel laten schrikken van de explosie aan smaak die losse thee kan veroorzaken, dus dit is voor zulke momenten zeker een aanrader! En ook voor de gevorderde theedrinker is het een lekker theetje om de smaakpapillen te prikkelen.

- Door Nikki Looman -

Ontdek ons thee assortiment

Koffie webshop

in Thee
Deel deze post
Archief
Gastblog: thee van Kaldi geproefd
Gastblog van Nikki Looman

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.