True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi Mobiel op de huishoudbeurs

Kaldi Mobiel op de huishoudbeurs
Wat doet een Kaldi mobiel op de huishoudbeurs? Lees snel verder

Kaldi Mobiel op de huishoudbeurs

Eind februari werd de jaarlijkse Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam georganiseerd. Ik ben op uitnodiging daar terecht gekomen en het is maar goed dat je vooraf niet weet wat je gaat meemaken….
De opbouw op vrijdag was goed gestructureerd. Voldoende hulp aanwezig om vragen te beantwoorden, stroom, parkeerplaats geregeld, ect.

Maar dan gaat het op zaterdag van start:
Omdat ik wat verderop in de hal stond had ik niet in de gaten dat er een golf “mensen” naar binnen was gerold die zich alleen maar concentreerde op het binnenhalen van gratis producten. In eerste instantie verbaasde ik mij dat er vrouwen waren die een tas op wieltjes achter zich aan trokken, maar na 2 uur viel het mij op dat er zo nu en dan ook vrouwen waren die met gewone tassen liepen. Of, maar dat waren de echte professionals, vrouwen die een man achter zich hadden aansjokken die de tassen voor ze droeg.
Ze kwamen in hoog tempo langs, graaide de koekjes weg en scholden je uit uit als je zei dat daar een kop koffie bij hoorde. Bij de stand van de Telegraaf werd de krant uit de hand van de medewerker gegrist voordat hij maar iets kon zeggen. Het was alsof je bezig was je stand te verdedigen tegen de boze buitenwereld.

Gelukkig was dit alleen de eerste 2 dagen het geval. De graaiers werden vervangen door moeders met dochters, vriendinnen die samen op stap waren, en vanaf woensdag kwam de 9-maanden-beurs erbij en hadden we ook veel zwangere dames rondlopen. De sfeer was meteen een stuk gemoedelijker.

Die 9 dagen was ik voor veel beursgangers een rustmoment. Even zitten, lekker kopje koffie of thee erbij en ondertussen energie opdoen voor de volgende etappe op de beurs. En ondertussen ook nog wat leren over koffie en thee. Leuk toch?

Dithmar Huijsman is barista en eigenaar van Kaldi Mobiel Deventer.


Koffiebonen assortiment

Deel deze post
Archief
Een doorsnee werkweek van een Kaldi Mobiel
Wat doet een Kaldi mobiel zoal op een dag? Lees snel verder

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.