True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi staat op tegen kanker!

Kaldi staat op tegen kanker!
Sta op tegen kanker!

Kaldi zal vanaf maandag 14 oktober 2018 deelnemen aan de interne kick-off voor de Sta Op  Tegen Kanker campagne. Kaldi is op 14 oktober aanwezig geweest met de mobiele koffiebar om het personeel van KWF Kankerbestrijding een overheerlijke kop koffie aan te bieden. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan de nieuwe  KWF campagne Sta Op Tegen Kanker. 11 November zal de Kaldi Mobiel nog een keer acte de presence geven.

Naast de inzet van de Kaldi Mobiel op de maandagen zal Kaldi tijdens de campagne, die loopt tot 22 november, het KWF kantoor voorzien van Jura espressomachines. Voor goede koffie is namelijk ook een goede espressomachine nodig. Het KWF personeel kan tegen betaling een goede kop koffie verkrijgen. Ook de opbrengst hiervan zal ten goede komen aan de campagne Sta Op Tegen Kanker.

Als laatste zal in diverse Kaldi winkels een KWF donatiebox geplaatst worden. Ook via deze weg zal geld ingezameld worden.

Campagne Sta Op Tegen Kanker.

Sta Op Tegen Kanker vindt zijn oorsprong in Amerika, waar in 2009 de grote actie ‘Stand up to Cancer’ startte. Een jaar later was er voor het eerst een Nederlandse editie die direct zeer succesvol bleek.

Sta op tegen Kanker wil bereiken dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Door het financieren van wetenschappelijk kankeronderzoek. De opbrengsten van Sta Op Tegen Kanker gaan naar translationeel onderzoek. Dit type onderzoek zorgt voor de vertaling van veelbelovende ontdekkingen naar de kliniek. Zodat patiënten zo snel mogelijk baat hebben bij nieuwe ontdekkingen en behandelmethoden. Wanneer onderzoekers over de hele wereld hun kennis delen en samenwerken, kunnen eerder nieuwe ontdekkingen gedaan worden. 

Start je eigen koffie franchise

Ontdek ons assortiment

Deel deze post
Archief
Kaldi koffiebars met een verhaal
Lees hier meer over Kaldi koffiebars

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.