True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Welke franchise past bij mij?

Welke franchise past bij mij?
,

Als je een franchise onderneming wilt starten, heb je tal van mogelijkheden. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 800 franchisegevers! Hoe kies je bij welke franchise formule je je aansluit en waar ga je je vestigen?

Je eigen franchise zaak: hoe maak je een keuze?

Ga goed op onderzoek uit: wat voor soort franchise zaak wil je beginnen? Welke branche past goed bij jou en je kwaliteiten? Waar ligt je passie? Verdiep je in de documenten van het bedrijf en vraag informatie op. Hoe professioneel komt de organisatie op je over? Bezoek een aantal zaken en praat met de eigenaren. Zijn ze tevreden? Waarom wel of niet? Baseer je keuze dus op gevoel én op feiten.

Franchise starten Nederland: welke vestigingsplaats?

Niet onbelangrijk bij de keuze van de franchise: op welke plaats ga je je vestigen? Kies je eerst een formule en zoek je daarna de ideale vestigingsplaats? Dat vraagt wel wat van je flexibiliteit, want dat kan betekenen dat je ver moet reizen of verhuizen. Dit is wel de ideale uitgangssituatie, met een grote kans op succes. In de praktijk zijn er vaak echter belemmeringen; misschien wil je niet ver reizen, maar om persoonlijke redenen graag op dezelfde plek blijven wonen.

Franchise beginnen in je eigen plaats

Wil je in je eigen omgeving een franchise starten, dan moet je andersom redeneren. Doe in jouw regio onderzoek naar het aanbod aan bedrijven. Waar liggen nog kansen voor een franchise zaak? Is je regio al overspoeld met fastfood-formules, dan moet je je afvragen of het staren van een dergelijke formule nog kans van slagen heeft. Tenzij je er natuurlijk van overtuigd bent dat de formule die jij kiest en de manier waarop jij dat invult, zich dusdanig onderscheidt dat je je concurrentie het nakijken geeft.

Voor welke manier je ook kiest: gebruik je verstand en doe uitgebreid onderzoek. Dan spring je iets minder in het diepe en kun je goed en met passie van start met jouw eigen bedrijf!

Start je eigen Kaldi koffie franchise

Bekijk ons assortimentDeel deze post
Archief
Kaldi opent deuren in Denemarken
Kaldi opent deuren in Denemarken

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.