True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Espressomachine

De beste merken espressomachines voor de scherpste prijzen. Bij Kaldi online een JURA espressomachine, Bosch espressomachine, Gaggia espressomachine, Philips espressomachine of een Siemens espressomachine kopen.

DIRECT ONLINE ESPRESSOMACHINES KOPEN IN ONZE WEBSHOP

Hieronder vindt je een overzicht van onze merken espressomachines:

Jura espressomachines

JURA gaat steeds verder in het ontwikkelen van super premium espressomachines. Het assortiment van JURA strekt zich uit van de compacte espressomachine tot de meest geavanceerde en blijft zich maar uitbreiden. De ontwikkeling die JURA heeft doorgemaakt, is dan ook beslist succesvol te noemen. Met enthousiasme, innovatie en doorzettingsvermogen is dit van oorsprong Zwitserse bedrijf erin geslaagd zijn filosofie waar te maken: topklasse kwaliteit combineren met excellent design. JURA mag zich als producent van volautomatische koffiemachines inmiddels wereldleider op dit gebied noemen. Het heeft in totaal ruim 3 miljoen koffiemachines in de markt gezet.

Online JURA espressomachines kopen in de Kaldi webshop

Philips Saeco espressomachines

Philips Saeco heeft als doel dat u de echte Italiaanse espresso thuis kunt proeven. Genieten van het geurige aroma van versgemalen koffiebonen. Daarom heeft Philips Saeco volautomatische espressomachines gebaseerd op “bean to cup” en klaar met één druk op de knop uitgevonden. Hierdoor kun je ook thuis of op kantoor iedere dag genieten van de beste espresso’s, zoals je ze graag drinkt. Authentiek, aromatisch, vol temperament. Waan je in Italië zelf!

Online Philips Saeco espressomachines kopen in de Kaldi webshop

Bosch espressomachines

Bosch espressomachines zet je het perfecte kopje koffie. Bosch heeft het Cream Center ontwikkeld, door dit innovatieve systeem produceren Bosch espressomachines heerlijk luchtig melkschuim. Met deze koffiemachines bereidt je gemakkelijk de heerlijkste koffies en espresso’s. Bosch is een garantie voor hoge kwaliteit en consistentie.

Online Bosch espressomachines kopen in de Kaldi webshop

Kaldi webshop

Espressomachine assortiment

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.