JURA Z10 Aluminium White (EA)

https://kassa.kaldi.nl/web/image/product.template/13051/image_1920?unique=641dadb
(0 beoordeling)

€ 2.699,00 2699.0 EUR € 2.699,00

€ 2.230,58

Not Available For Sale

Deze combinatie bestaat niet.

 Gratis verzending vanaf €35,-
 Voor 15:00 besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
 25 winkels door heel Nederland

​Ontdek de JURA Z10 

Met P.R.G. voor warme en Cold-Brew-koffiespecialiteiten

Met de nieuwe Z10, een meesterwerk van Zwitserse ingenieurs, wordt het assortiment koffiespecialiteiten verdubbeld. Met één druk op de knop bereidt hij het volledige scala aan warme dranken, van intense espresso tot trendy flat white. 


Maar dat is niet alles, met Cold-Brew-specialiteiten opent hij voor het eerst de deur naar een compleet nieuw universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en de maalfijnheid automatisch aanpast.

JURA Z10 Aluminium White - Cold Brew

Zet thuis Cold Brew

Verfrissend anders

Dankzij het Cold Extraction Process bereidt de Z10 echte Cold-Brew-specialiteiten. In tegenstelling tot conventionele koude koffiedranken, die meestal bestaan uit afgekoelde hete koffie, wordt bij de Z10 de extractie uitgevoerd met koud water, onder hoge druk en met grover gemalen koffie. 


Het resultaat is een natuurlijke, verfrissende drank met de fruitige aroma's van de koffie, zonder dat ze worden overschaduwd door bitterheid. Al het andere zou gewoon koude koffie zijn.

JURA Z10 Aluminium White - Nieuwe molen

De nieuwe Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Om voor elke specialiteit de optimale maalfijnheid te garanderen, heeft JURA de Product Recognising Grinder (P.R.G.) ontwikkeld. Via elektronische besturing stelt deze precisie-molen zich binnen fracties van een seconde individueel in op de vooraf ingestelde maalgraad - veel sneller en preciezer dan met de hand mogelijk is. 

Of je nu een fijne maling voor korte klassiekers of een grove maling voor lange specialiteiten wilt, de instelling gebeurt volledig automatisch bij elke bereiding en kan indien gewenst vóór elke bereiding nog individueel worden aangepast via de Aroma Selection.

JURA Z10 Aluminium White - Vernieuwde zetgroep
JURA Z10 Aluminium White - Eenvoudig navigeren
JURA Z10 Aluminium White - Warm en koud

Eenvoudig navigeren

Met maarliefst 32 verschillende recepten die de Z10 kan bereiden is het natuurlijk van belang dat je eenvoudig en snel kan navigeren door de menu's. Daarom heeft de JURA Z10 een 4,3" touchscreen kleurendisplay met Rotary Switch functie!

Zo kies jij eenvoudig en snel jouw favoriete koffie recepten.

Generatie 8 zetgroep

De zetgroep is het hart van elke volautomaat. Voor de Z10 heeft JURA de achtste generatie zetgroepen ontwikkeld. 

Dankzij de unieke 3D-bereidingstechnologie stroomt het water gelijkmatig door de koffiepoeder op meerdere niveaus, waardoor het maximale aroma wordt geëxtraheerd, zowel bij warme specialiteiten als bij Cold Brew.

Warm én koud

JURA heeft ook het geavanceerde Cold Extraction Process ontwikkeld. Een verfrissende innovatie waarbij koud water onder hoge druk langzaam pulserend door versgemalen koffie wordt geperst. 

Het resultaat is een geheel nieuwe manier om koffie te ervaren - verfrissend, energiek en perfect in balans qua aroma.

JURA Z10 Aluminium White - Design

Duurzame elegantie

Hoogwaardig en duurzaam in design

Het design en de materiaalkeuze dragen actief bij aan de duurzaamheid van het product. JURA streeft naar een vormgeving die eigenaren trots maakt op hun bezit, zelfs na vele jaren, en die nog steeds fris en modern oogt. Compromisloze kwaliteit, hoogwaardige materialen en nauwkeurige verwerking zorgen gedurende de hele levensduur voor hoogstaand culinair en esthetisch genot. 

Het complexe, convex-concaaf gevormde aluminium front getuigt van ambachtelijke fabricagekunst op het hoogste niveau. Zelfs de kleinste details, zoals het waterreservoir in elegant golfdesign en de harmonieus vormgegeven filterbehuizing, getuigen van liefde voor detail. Wie de Z10 aanraakt, begrijpt pas echt wat JURA bedoelt met hoogwaardigheid.

Persoonlijk advies krijgen?

Niet helemaal zeker welke espressomachine bij jou past? Kom dan eens langs bij een Kaldi in de buurt en krijg persoonlijk en deskundig advies!

Bezoek een Kaldi

JURA Z10 specificaties

Of is dit iets voor jou?