Kaldi Delft

Een Kaldi kopje op een bijl

Kaldi Delft


In Kaldi Delft kun je terecht voor een goede kop koffie of thee. Daarnaast kun je langs komen voor advies over espressomachines en natuurlijk ook voor aanverwante artikelen.

  • Openingstijden
  • MAANDAGGesloten
  • DINSDAG09.45 - 18.00
  • WOENSDAG09.45 - 18.00
  • DONDERDAG09.45 - 18.00
  • VRIJDAG09.45 - 20.00
  • ZATERDAG09.45 - 17.00
  • ZONDAG*13.00 - 17.00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Delft

Gelegen op een heel centrale plek in Delft: op een paar minuten van de grootste parkeergarage (Zuidpoort) en in de onmiddellijke nabijheid van de Nieuwe Kerk, de zaterdagse warenmarkt en de donderdagse bloemenmarkt.

Een winkel, maar ook een proeverij. Wij schenken onze kwaliteitskoffie en -thee, naar keuze. Of probeer onze Iced Cappuccino of smoothies. En natuurlijk kun je daar iets lekkers bij eten. Binnen in de winkel, of buiten langs het water.

Bovendien krijg je een professioneel en gedegen advies bij je keuze voor de aanschaf van koffie, thee, accessoires en/of espressomachines. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij het ook bent! Als bedrijf kun je ook groot bij ons afnemen met passende condities. Informeer hiernaar via: (015) 213 09 59 of delft@kaldi.nl.

Maak het jezelf gemakkelijk met de Kaldi app

Heb je de Kaldi app nog niet? Download hem voor je bezoek aan Kaldi Delft en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie & thee bij Kaldi Delft en andere vestigingen. Vandaag nog een verjaardag maar vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Deze is direct te koop in de app, de ontvanger krijgt hier vervolgens via SMS of e-mail een bericht van.

Download de Kaldi app in de Google Play store

Download de Kaldi app in de AppStore

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden