Kaldi Groningen

Eigenaar Kaldi Groningen

Kaldi Groningen


Fokko Schepel geeft je de beste adviezen op espressomachine gebied. Daarnaast weet hij heel veel over koffie en thee. Hij vertelt je graag meer onder het genot van een kopje koffie of thee.

  • Openingstijden
  • Workshops
  • MAANDAG10.00 - 18.00
  • DINSDAG10.00 - 18.00
  • WOENSDAG10.00 - 18.00
  • DONDERDAG10.00 - 18.00
  • VRIJDAG10.00 - 18.00
  • ZATERDAG10.00 - 18.00
  • ZONDAG*12:00 - 18:00
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Groningen

Kaldi koffie & thee voor zakelijk en privé

Meer dan 30 smaken koffie en 50 soorten losse thee (allemaal eigen blends), koffiepads en -pods en 10 smaken Lavazza-capsules: dan ben je een specialist.

Al jaren zijn wij een begrip voor de liefhebber van koffie en thee in Groningen en verre omstreken. In onze winkel aan de Westerhaven in Groningen (nabij de Primark en tussen Nike en Hema) tref je de grootste sortering van espressomachines en andere koffiezetsystemen van Noord Nederland aan. Wij adviseren je, zowel zakelijk als privé, graag bij de keuze voor thee of koffie en je kunt deze vanzelfsprekend ook in ons proeflokaal testen, eventueel in de machine van je keuze.

Koffie en thee is bij ons beleving. Je kunt bij ons in een gezellige ambiance rustig genieten van een drankje (met taart, muffins, chocola of cake) met de sfeervolle muziek van Putumayo op de achtergrond en met een krantje, magazine of tablet (gratis WiFi) op tafel. Je kunt nu ook genieten van een heerlijk ontbijt voor maar € 2,99 (tussen 08.00 uur en 11.00 uur). Ook om mee te nemen.

Je kunt bij ons terecht voor het beste (merkonafhankelijke) advies, barista workshops en cadeaus en feestpakketten op maat.

Wij verkopen naast koffie en thee alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen voor (bijna) alle koffiemachines, capsules voor Nespresso-apparaten, kopjes, glazen, chocolade, noga, siropen, koekjes en veel meer.

Wij bezorgen alle onderhoudsmiddelen (waterfilters, reinigingstabletten en dergelijke), koffie en thee dagelijks op het adres van je keuze.

Wij verzorgen ook de reparatie en het onderhoud van veel merken (niet alle) koffiemachines.

Kaldi Groningen is alle dagen van het jaar geopend behalve op Eerste en Tweede Paasdag, beide Pinksterdagen, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

* Wij zijn alle zondagen van de maand geopend tussen 12.00 en 18.00 uur.

 

Barista workshop 

De Barista Workshops worden tot nader order niet gegeven. Zodra dit weer mogelijk is vermelden we de nieuwe data op deze website. U kunt ook een email sturen naar groningen@kaldi.nl en dan informeren wij u automatisch als er nieuwe data bekend zijn.

Wil jij ook de fijne kneepjes van het Barista vak leren? Neem dan deel aan onze informatieve en gezellige drie uur durende Barista Workshop. Je vindt de data voor de workshops naast de openingstijden.

Maar wat houdt een barista workshop in? Met een groep van 4 tot 8 deelnemers ga je aan de slag om in een avond te leren:
• wat de oorsprong en geschiedenis is van koffie;
• welke koffiesoorten we onderscheiden en wat de verschillen zijn;
• welke zetsystemen er zijn en hoe we die het beste kunnen gebruiken.
En natuurlijk gaan we aan de slag om de ultieme espresso en cappuccino te bereiden. Op deze avond behandelen we (zo’ n beetje) de stof zoals die voor de SCAE Barista Basis opleiding wordt voorgeschreven.

Natuurlijk is er gelegenheid om je specifieke vragen te stellen.

De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De kosten bedragen € 39,95 per deelnemer.
Graag tot ziens!

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden