Kaldi Tilburg

Een vrouw in het bos die uit een Kaldi kopje drinkt

Kaldi Tilburg


Kaldi koffie & thee, in de binnenstad van Tilburg, zorgt met de stijlvol ingerichte zaak voor een aangename koffie- en theebeleving.

  • Openingstijden
  • MAANDAG10.30 - 17.00
  • DINSDAG09.00 - 17.00
  • WOENSDAG09.00 - 17.00
  • DONDERDAG09.00 - 17.00
  • VRIJDAG09.00 - 17.00
  • ZATERDAG09.00 - 17.00
  • ZONDAG*Gesloten
Bekijk op google maps
google maps

Let op de werkelijke locatie kan afwijken van het beeld hierboven.

Kaldi Tilburg

Koffie met een verhaal

Kaldi is een fenomeen, een plek waar je blijft terugkomen. Op weg naar je werk of gewoon tussendoor, je laat de smaak van Kaldi koffie niet meer los, zodra je het geproefd hebt. Sterker nog, je wil niet anders meer!

Koffie van Kaldi is meer dan het traditionele ‘bakkie troost’. Het is een ware smaakervaring. Zintuigen prikkelen, kunnen ze daar als geen ander. De winkel is een lust voor het oog en voor de neus; het strakke houten interieur met de hippe oranje tinten, de geur van gemalen koffiebonen, ‘s werelds beste en mooiste espressomachines en trendy producten van o.a. het merk Bodum.

Over smaak valt niet te twisten. Ook niet over de smaak van koffie. Over de kwaliteit van koffie des te meer. En dan hebben we het hier niet over kwaliteit in de zin van “hoe lekker, of juist niet” een kopje koffie smaakt, nee, we hebben het over de kwaliteit van de basis van elk kopje koffie: juist, de nog ongemalen koffiebonen. Voordat ze gemalen in jouw Kaldi (take away) cup belanden, worden ze zorgvuldig getest op kleur, schoonheid, maat en vochtgehalte. Bulkkoffie is er bij Kaldi dus niet bij.

Kaldi koffie & thee, in de binnenstad van Tilburg, zorgt met de stijlvol ingerichte zaak voor een aangename koffie- en theebeleving. Tussen het shoppen of studeren door kan men hier ontspannen en genieten van de heerlijke koffie, thee en cacaodranken. Uiteraard met heerlijke muffins, chocola, fudge en andere lekkernijen.

De lekkerste koffie van Tilburg vind je bij Kaldi!


Koopzondag

Kaldi Tilburg is iedere laatste zondag van de maand geopend.

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden