True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak kennis met: Kaldi Gouda!

Maak kennis met: Kaldi Gouda!
Lees hier meer over Kaldi Gouda!

  Kaldi Gouda

   In 2007 stopte Bob Houkes met zijn studie Industrieel product ontwerpen om zijn eigen winkel te openen. Via een franchise beurs kwam hij in contact met Kaldi en al snel was Kaldi Gouda een feit. Met zijn vader Jos verbouwde hij het pand aan de Markt en vervolgens stond ook zijn moeder in de winkel.

   Nu staat hij samen met zijn vrouw Jaël achter de toonbank en zijn Rianne en Joke de vaste gezichten. Soms tref je de winkeldochter Senna in de winkel, die leert alvast de kneepjes van het vak.

   Klik hier voor de openingstijden van Kaldi Gouda

   De koffie specialist

   In de afgelopen 14 jaar heeft Kaldi Gouda zich gevestigd als dé specialist in de regio voor alles wat met koffie en thee te maken heeft. Bijvoorbeeld voor een nieuwe koffiemachine, een barista workshop, een coffee to go of een nieuwe theepot. Maar ook als je op zoek bent naar dat ene schroefje of onmogelijk te vinden siliconen ringetje voor je koffiemachine, de kans is groot dat ze je kunnen helpen. Bob en zijn team staan voor je klaar met enthousiasme en passie!

Advies op maat

Een nieuwe espressomachine of advies over de perfecte koffieboon nodig?

Door de jarenlange ervaring en kennis kan het team van Kaldi Gouda je uitgebreid adviseren. Voor als je een nieuwe koffiemachine voor thuis zoekt of voor op kantoor. En door een breed aanbod aan demo modellen kan je jouw espressomachine ter plekke uitproberen. Je koopt toch ook geen auto zonder proefrit!

Specialiteit Kaldi Gouda

"Onze specialiteit is aandacht, of je nou op zoek bent naar een lekkere koffieboon, theelepeltje,  espressomachine of cadeaupakketje. Wij adviseren je en nemen de tijd. Dat klinkt niet speciaal, maar dat is het steeds vaker wel."
~Bob

Awards

Bob en zijn team hebben verschillende awards in de wacht gesleept de afgelopen jaren zoals Franchisenemer van het jaar en beste koffiezaak van Gouda!

Graag zien we je terug bij ons in de winkel, tot snel!
klik hier voor meer informatie over Kaldi Gouda

Kaldi koffiebonen

Deel deze post
Archief
Kaldi uitgeroepen tot franchiseformule van het jaar 2021 & 2022!
Lees hier meer over de NFV Award 2021/2022

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.