True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak kennis met: Kaldi Heemstede!

Maak kennis met: Kaldi Heemstede!
Lees hier meer over Kaldi Heemstede!

  Kaldi Heemstede

   In 2011 ben ik samen met mijn partner Sonja op het idee gekomen een eigen zaak te gaan openen, koffie en thee sprak ons aan.

   Na ons eerst verdiept te hebben in deze specifieke markt zijn wij bij Kaldi terecht gekomen. Nu 10 jaar verder kunnen we terugkijken op een succesvolle stap.

   Mijn werkverleden heeft sterk meegespeeld in de succes factor, hiervoor heb ik gewerkt voor een multinational in een leidinggevende functie binnen retail. De kennis en ervaring die ik hier heb opgedaan heb ik toegepast in de winkel. Zoals het verdiepen in de klant, goed luisteren wat wil de klant en maak een feestje van het ondernemen. 

   Klik hier voor de openingstijden van Kaldi Heemstede.

   Jura premium store Heemstede

   Als Jura premium store zijn wij uniek in espressomachines, wij hebben een ruim assortiment voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

   Beide versterken elkaar, een klant kiest voor thuis en ik zorg door vraagstelling hoe de koffie op de zaak wordt geschonken, bingo! Kom maar eens langs dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

   Specialiteit Kaldi Heemstede

   Onze specialiteit is koffie laten proeven en veel een kopjes koffie gratis geven, dit versterkt de band, het vertrouwen, maar vooral het verbreden van je klantenkring.

   Onder het motto wie geeft ontvangt……

   Ondernemer van het jaar

   Tenslotte hebben wij mee gedaan aan de beste ondernemer van het jaar, we hebben toen een Jura machine weggegeven aan de winnaar, dit heeft veel publiciteit  gegeven maar vooral voldoening.

   Graag nodigen wij je uit in onze winkel voor een lekker kopje koffie of informatie over een espressomachine. Klik hier voor meer informatie over Kaldi Heemstede.

Kaldi Koffiebonen

Deel deze post
Archief
Kaldi X Tour de Tietema - Malignano koffie!
Lees hier over de samenwerking tussen Kaldi en Tour de Tietema

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.