True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Jura koffie

Er wordt steeds meer gekozen voor een all-in-one koffiemachine, zoals een Jura espressomachine. Maar om het uiterste uit je Jura koffiemachine te halen, is het belangrijk om te weten welke koffiebonen je het beste kunt gebruiken. En het is natuurlijk ook niet onbelangrijk om meer over de machine zelf te weten, dus laten we daar mee beginnen.

Jura espressomachines

Om te beginnen zijn alle Jura espressomachine volautomatisch, wat ervoor zorgt dat de machines erg gemakkelijk te bedienen zijn. Zo kun je jouw favoriete koffie zetten met maar één druk op de knop. De Jura espressomachines zijn ook nog eens erg energiezuinig, milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. Met de koffiemachine heb je de keuze uit diverse koffiespecialiteiten, het onderhoud is eenvoudig en de service is gegarandeerd.

Koffiebonen te gebruiken voor een Jura machine

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van een Jura koffiemachine, is koffie met een hoge kwaliteit de beste keuze. Maar deze keuze hangt af van de manier hoe jij je koffie drinkt. Voor een ‘melkkoffie’ heb je namelijk andere koffiebonen nodig dan voor een normale/zwarte koffie. Naast dat hoge kwaliteit koffiebonen een betere keuze zijn voor het zetten van de koffie, is het ook beter voor de machine.

Om te kijken naar de kwaliteit van koffiebonen, wordt er rekening gehouden met de branding van de koffiebonen, de plukmethode en het koffieras. Maar voor welke bonen kun je dan het beste kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten koffieplanten en hier groeien verschillende soorten koffiebonen aan. De bekendste koffiesoort is de Arabica.

Naast Arabica koffiebonen zijn Robusta koffiebonen ook erg bekend. Toch raden wij je aan om te kiezen voor Arabica koffiebonen. De reden hiervoor is omdat deze koffiebonen zachter zijn dan Robusta koffiebonen. Doordat Robusta koffiebonen harder zijn, kunnen de maalschijven van de machine sneller slijten.

Wij raden het dus aan om koffiebonen van een hoge kwaliteit te gebruiken, omdat je hier de ultieme ervaring uit kunt halen, maar ook omdat goedkopere melanges eerder steentjes bevatten van de plantage. Ook dit kan ervoor zorgen dat de maalschijven worden aangetast.

Kaldi koffiebonen

De koffiebonen van Kaldi zijn uiterst geschikt om te gebruiken voor het zetten van koffie met jouw Jura koffiemachine. Onze koffiebonen zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor het zetten van koffie op verschillende manieren.

Clarico-Full Image

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.