True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffieproducenten

In onze webshop kun je een breed aanbod aan koffie vinden. We bieden koffiebonen aan van ons eigen merk, maar ook koffie van Lavazza en Smit&Dorlas.

Kaldi koffie

Ons eigen merk, Kaldi Koffie, kent veel variaties. Door deze verschillende soorten, is er voor ieder wat wils. Het hele jaar door hebben we een aanbod van onder andere Kaldi Blend, Sicilian Blend, Barista’s Choice en nog veel meer. Verder bieden wij nog een koffie aan die seizoensgebonden is: ieder seizoen een frisse, nieuwe smaak. Ook bieden wij altijd een specialty koffie aan. Deze verandert ongeveer om de drie maanden.

Als je niet beschikt over een koffiemachine die aangevuld moet worden met bonen, kun je ook kiezen voor onze Kaldi koffiepads.

 

Heb je nog nooit onze koffie geprobeerd en weet je niet welke smaak het beste bij jou past?

Doe dan onze smaaktest of ga langs bij een van de vele Kaldi winkels voor uitgebreide informatie over de koffiesmaken.

Lavazza koffie

Naast onze eigen koffie, verkopen wij op onze website ook Lavazza koffie. Wij bieden verschillende smaken Lavazza A Modo Mio cups aan, zoals Passionale, Soave, Tierra Bio Organic en meer. Onlangs hebben wij ook nieuwe smaken aan ons assortiment toegevoegd, zoals Crema e Gusto en Qualità Rossa.

Door het brede aanbod aan verschillende koffiebonen, pads en cups, hopen wij dat er voor iedereen iets passends tussen zit. Neem vooral een kijkje op onze webshop!

kaldi webshop

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.