Kaldi franchisenemers van het jaar

Kaldi franchisenemers van het jaar
januari 27, 2015 Kaldi

Kaldi Goes en Kaldi Mobiel Breda ‘Franchisenemer van het jaar’

Kaldi reikt prijzen uit tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Kaldi zijn traditiegetrouw de ‘Franchisenemers van het jaar’ bekend gemaakt. Een titel die binnen de organisatie op waarde door collega’s wordt geschat, maar die men ook naar buiten toe gebruikt om de eigen naam op de kaart te zetten.

Marco van Oosten van Kaldi Goes wist de titel inclusief wisseltrofee en certificaat dit jaar in de wacht te slepen in de categorie winkels. Van Oosten dankte de uitverkiezing onder andere aan een 56e plek in de Misset Koffie top 100 en hij ontving daarnaast een certificaat voor het serveren van de beste koffie van de provincie Zeeland.

In de categorie mobiel liet Joost Klaverdijk van Kaldi Mobiel Breda zien een echt uithangbord te zijn voor Kaldi. Reden hem uit te roepen tot franchisenemer van het jaar. Hij maakte zelfs een exclusief uitstapje door de koffie te verzorgen in Monaco. Daar werd hij gevraagd door een grote Nederlandse luxe jachten bouwer voor een interne kick-off van de Monaco Yacht Show.

Beide ondernemers hebben in 2014 laten zien van Kaldi een sterk merk in hun omgeving te kunnen maken.

Kaldi zoekt voor diverse regio’s nog franchisenemers voor zowel de winkelformule als de Kaldi Mobiel tak. Interesse of wil je meer informatie? Kijk op https://kaldi.nl/franchiseformules/.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden