Kaldi winkels in de race voor het beste kopje koffie van Nederland

Kaldi winkels in de race voor het beste kopje koffie van Nederland
juli 26, 2013 Kaldi

De tweede editie van de Misset Horeca’s  Koffie Top 100 zal op 14 september verschijnen. ‘’Met de Koffie Top 100 wil Misset laten zien wie er het beste in de horeca met koffie omgaat. Dit geldt zowel voor technisch als commercieel. Als een bron van inspiratie voor iedereen die zich met koffie bezighoudt.’’

 Mystery Guest

In de eerste ronde zijn alle bedrijven bezocht door een professioneel mystery-visit-bureau. Een mystery guest doet zich voor als een ‘gewone’ klant om vervolgens de winkel te beoordelen op grond van presentatie, gastvrijheid, sales en hygiëne. De Misset Horeca’s Koffie Top 100 geeft aan dat het met name gaat om het totale plaatje.

Vier Kaldi winkels uitverkozen

Kaldi is uit alle horeca gelegenheden in Nederland in ieder geval al gekozen tot één van de beste honderd bedrijven. In de tweede ronde zullen de vier Kaldi vestigingen, Tilburg, Goes, Delft en Amsterdam Herengracht, net als alle andere kandidaten worden bezocht door leden van de professionele jury. In deze twintigkoppige jury zitten professionals die zich dag en nacht bezighouden met koffie. Deze jury zal niet alleen de koffie beoordelen, maar zal ook rekening houden met gastvrijheid, vakmanschap, uitstraling en beleving.

Winnaar bekend gemaakt door de Grand Jury

Uiteindelijk zal door de hoofdjury, bestaande uit barista Jeroen Veldkamp, barista-trainer Joost Leopold, conceptbedenker Ronald Huiskamp, Italiaan Gianfrance Carubelli en de Koffie Top-100 bedenker Radboud Bergevoet, de winnaar bekend worden gemaakt.  Door de vakjury wordt de volledige top 100 vormgegeven. Naast de top 100 maakt ieder bedrijf kans op de publieksprijs. Deze prijs word aan de hand van het aantal publieksstemmen uitgereikt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden