Koffie van de maand: Royal Estate Java

Koffie van de maand: Royal Estate Java
april 5, 2013 Kaldi

Deze maand bieden wij onze Royal Estate Java aan als de koffie van de maand. Een koffie met een verhaal.

De Republiek Indonesië is een land gelegen in Zuidoost-Azië en kenmerkt zich naast zijn 17.508 eilanden door haar enorme regenwoud. Het land word voor meer dan de helft bedekt door bossen en tropische regenwoud hierachter schuilt zich een ongekend planten en dierenrijk . Daarnaast heeft Indonesië een tropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van rond de 30 graden Celsius. Door de moessons kennen de meeste delen van het land een regentijd en een droge periode.

Deze omstandigheden van het vochtige, warme regenwoud en de vruchtbare vulkaanachtige grond van de vele vulkanen kenmerken de koffiebonen van de eilanden Java en Sumatra.

Door het combineren van de meeste kwalitatieve en klassieke koffiebonen van de eilanden Java en Sumatra ontstond de Royal Estate Java koffie. De Royal Estate Java is het best te omschrijven als een bijzondere licht-wilde, kruidige Arabica koffie.

De bijzondere volle Indonesische koffie geeft je een uitstekende start van de dag. De Royal Estate Java geeft u niet alleen een goede start van de dag, maar is ook zeker een aanrader om in combinatie heerlijke donkere chocolade de dag af te sluiten.

Klik hier om gevoel te krijgen bij deze koffie.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden