Lancering nieuwe Kaldi app

Lancering nieuwe Kaldi app
maart 16, 2017 Kaldi
Flyers van de Kaldi app en daar achter ligt het boekje van het Amsterdam coffee festival

Ben jij ook zo klaar met al die losse pasjes in je portemonnee? Kaldi bedacht hiervoor een innovatieve oplossing, toegevoegd aan de nieuwe Kaldi app. De app bevat een digitale spaarkaart, koffiekaart en cadeaukaart, waardoor je geen pasjes meer nodig hebt. We hebben onze smartphone tenslotte 24/7 bij ons. De Kaldi app is gelanceerd op het Amsterdam Coffee Festival en is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android).

Amsterdam Coffee Festival

Wij waren ook dit jaar weer vertegenwoordigd op het Amsterdam Coffee Festival. Duizenden koffieliefhebbers bezochten het festival om te genieten van heerlijke koffies, de laatste innovaties en trends en hoogstaande lekkernijen. Ook wij kwamen met een innovatie, namelijk de nieuwe app. Te midden van de grote belangstelling voor Nick Vink, winnaar van het Dutch Latte Art Championship, download Jeffrey Young, managing director van Allegra, als eerste de nieuwe Kaldi app.

Download nieuwe Kaldi app Allegra Nick Vink barista latte art Amsterdam Coffee Festival 2017

Meer thee- en koffiegemak met nieuwe Kaldi app

Je vindt in de app een nieuw spaarsysteem en leuke acties. Met jouw digitale spaarkaart spaar je punten bij geselecteerde aankopen, welke je vervolgens inwisselt voor gratis producten of hoog oplopende kortingen. Ook kun je speciale acties op je mobiel ontvangen als je in de buurt van een Kaldi vestiging bent! Je geeft zelf aan of en wanneer je berichten wilt ontvangen. Daarnaast koop je in de app jouw koffiekaart, met 10% bonus. Haal hiermee bij alle vestigingen makkelijk en snel je koffie of thee. Laat hiervoor simpelweg de app scannen en het tegoed wordt automatisch van je koffiekaart afgehaald. Tenslotte schaf je snel een cadeaukaart aan in de app. Heb je vanavond een verjaardag maar ben je vergeten een cadeau te kopen? Geen probleem, geef een Kaldi cadeaukaart! Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

“We zijn trots op onze nieuwe Kaldi app. De app is ontworpen volgens de ontwikkeling in digitalisering, gericht op een betere klantbeleving. Het gemak van de klant staat hierbij centraal”, aldus Hans Tietema, oprichter Kaldi koffie & thee.

Download ‘m nu en laat weten wat je ervan vindt!

1 Reactie

  1. Jan Tietema 2 jaar geleden

    Wat eenvernieuwingsactiviteiten van Kaldi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden