Troonsopvolging 30 april

Troonsopvolging 30 april
april 24, 2013 Kaldi

Beatrix Wilhelmina Armgard is op 31 januari 1938 geboren in Baarn en is de oudste dochter van Juliana en Bernhard.  Na een lange voorbereiding nam Beatrix op 30 april 1980 het koningschap over van haar 71-jarige moeder Juliana.

Na een kleurrijke regeerperiode van 33 jaar over het Koninkrijk der Nederlanden kondigde Beatrix op 28 januari 2013 haar afscheid aan via een toespraak op de Nederlandse televisie. De troonopvolger is Beatrix oudste zoon Prins Willem-Alexander, hij zal haar opvolgen als Koning der Nederlanden.

De troonwisseling zal plaatsvinden op 30 april 2013 in Amsterdam. De ceremoniële protocollen zullen voor een groot deel gaan volgens de richtlijnen die in 1840 zijn opgesteld.  Koningin Beatrix zal in het Koninklijk Paleis in Amsterdam de Akte van Abdicatie ondertekenen, waarbij ze officieel aftreed als koningin. Vervolgens vind in de Nieuwe Kerk in Amsterdam de inhuldiging van de toekomstige koning Willem-Alexander plaats.

Speciaal voor deze kroning geeft Kaldi kroningskorting op de Kaldi blend 1000 gram! De Kaldi blend is afgeprijsd voor €12,95 in plaats van €17,00. De Kaldi blend is een slow roasted koffie en verenigt het beste van Arabica uit Midden-Amerika samen met Robusta uit Togo en is daarom niet voor niks onze huismelange. De Kaldi blend typeert zich als een complexe rijke koffie die voor vele zetwijzen is geschikt, denk hierbij onder andere aan koffie, espresso en cappuccino.

U kunt de Kaldi blend met kroningskorting hier bestellen via de Kaldi webshop of u kunt langs gaan bij een van onze Kaldi vestigingen!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden